mandag 2. august 2010

Trondheim


Etter nok en vel overstått sending dro jeg lørdag kveld fra Arendal, og i går kom jeg til Trondheim. Turen gikk rett til Lerkendal, og en usedvanlig spennende kamp mellom RBK og Haugesund. Alltid morsomt med mye mål, og RBK vant jo til slutt:)

Er godt å være tilbake i Trondheim også. Blir mye pendling på meg denne sommeren, men det går stort sett fint:) I dag har jeg vært hos frisøren og stripet håret. Prøvde en ny frisør hos H2, i Dronningens Gate, og hun var helt topp. Hun skjønte akkurat hva jeg ville ha, og jeg ble veldig fornøyd. Blir nok en rolig kveld på oss i dag...

Begynte for øvrig dagen med en treningsøkt på SATS. Ble både løping og styrke på meg i dag. Forrige uke løp jeg den faste runden min på Tjøme hver dag, det var helt topp. Elsker å trene ute! Men siden været ikke er helt stabilt her oppe, får jeg heller ta turen på SATS. Noen spør også etter treningsopplegget mitt, her er et innlegg jeg har skrevet om det tidligere: http://katarinaflatland.blogspot.com/2010/04/treningsopplegg-og-litt-om-kosthold.html

Kan likevel si at det ikke er dette opplegget jeg følger i sommer, siden jeg løper mye ute. Da løper jeg som oftest ca 7 km:) Men bare skriv en kommentar i feltet under om dere lurer på noe!

5 kommentarer:

 1. Lurer ikke på noe angående dette innlegget, men vet du hvordan din fremtid blir når Vadim bytter klubb? Flytter du med han? :)

  SvarSlett
 2. Hvor mange episoder er det i igjen av Sommerspillet?

  SvarSlett
 3. Hvordan blir du motivert til å trene ? :) Noen tips ? ;) Klem <3

  SvarSlett
 4. Hva gjorde du da du tok manikyr? Acrylnegler eller bare fransk lakk på dine egne negler? Pene! :-)

  SvarSlett
 5. Hvor er jakken kjøpt og hva kostet den? :) den var fiiin :)

  SvarSlett