torsdag 16. september 2010

Hårpleie

Har fått noen spørsmål angående hva slags hårprodukter jeg bruker, så her kommer et lite innlegg om det! Jeg har i lang tid sverget til Redken, og er fortsatt strålende fornøyd med deres produkter. Dette gjelder alt fra sjampo til hårspray. I løpet av de siste årene har jo håret mitt blitt veldig mye varmebehandlet i forbindelse med TV-jobben, og da er det ekstra viktig å ta vare på håret.

Når det kommer til sjampo og balsam, bruker jeg Redken Blonde Glam. Jeg bruker også en color enhancer, som frisker opp og bevarer den blonde fargen.

Hvis jeg er i varmere strøk passer jeg alltid på å beskytte også håret mot solen. Som regel bruker jeg disse produktene, som beskytter mot soleksponering. Jeg kurer også håret flere ganger i løpet av ferien, og da bruker jeg Color Extend Sun. Den etterlater håret veldig mykt, og ikke minst gir den en fin glans.

Og her er noen av produktene jeg bruker når jeg enten bruker rettetang eller føner. Iron Silk er veldig bra, den påfører jeg før jeg bruker rettetangen. Den skal beskytte håret mot varmebehandlingen. I tillegg påfører jeg alltid Satinwear 02 før jeg føner håret. Jeg bruker også Extreme, som er en varmebeskyttende kur som ikke skal skyldes ut. Den gir en veldig fin glans hvis du påfører den på områder som er veldig slitt.


2 kommentarer:

  1. Varmebeskyttende sprayer og slikt har ofte pleid å gjøre håret mitt kjempetungt, så har nesten blitt til at jeg har unngått det helt. Hvordan er disse i forhold? :) Har vel det man kan kalle typisk nordisk hår, med tynne hårstrå.

    Ha en fin helg! Klem Hege

    SvarSlett
  2. Jeg bruker også Redken produkter, og er veldig fornøyd :)
    Kikki

    SvarSlett