tirsdag 14. september 2010

Teller ned til sommerferien

Det ble jo ikke mye til sommerferie på meg i år, noe som var helt greit når jeg hadde så morsom jobb! Men om kun 23 dager skal jeg altså ha en litt forsinket sommerferie, og det i Sør-Amerika!

Jeg reiser først til Sao Paolo, hvor jeg møter storesøster som er på utveksling. Etter et par dager reiser vi videre til Buenos Aires, hvor vi blant annet skal se på et helt fantastisk fossefall! Turen går så videre til Rio de Janeiro, hvor vi både skal ligge på stranden og oppleve byen.
Jeg gleder meg helt vanvittig mye, og nedtellingen er altså i gang. Blir ikke veldig moro å reise den lange flyturen alene, men får ha med meg nok bøker og filmer, så går det nok fint!

Når jeg reiser, skal jeg selvfølgelig ta en haug med bilder! Jeg skal oppdatere bloggen flere ganger underveis:) Men dette er altså ikke før om tre uker. Nå er det lesing som gjelder framover, hvertfall hvis jeg skal kunne ta meg fri med god samvittighet!

Rio de Janeiro

Igazu waterfalls
Sao Paolo

3 kommentarer:

  1. oi så spennende:D så fint ut der.

    SvarSlett
  2. Blir spennende å lese om :D Elsker å lese om folk som er ute å reiser :)

    SvarSlett
  3. Jeg var i Brasil en måned i 2007 (både São Paulo og Rio), og du kan virkelig bare glede deg! Det er bare å komme seg opp på både sukkerkoppen og corcovado (der jesusstatuen står), og nyte lange dager på Copacabana og Ipanema :) Bare pass deg for strøkene, ikke gå ute sent om kvelden (spesielt ikke når man er jente og blond, lover deg at du vekker oppmerksomhet), men det tenker jeg sier seg selv :) God tur!! :)

    SvarSlett