torsdag 2. september 2010

Studentliv


Jeg har altså blitt student, og det ved Universitetet i Oslo! Kom egentlig litt brått på meg, men nå har jeg rett og slett bare kastet meg ut i det. Blir spennende å se hvordan jeg liker studiet etterhvert, og ikke minst se om det passer meg.

Studiet jeg har begynt på er Ernæringsfysiologi. De første semestrene følger vi samme undervisning som medisin -og tannlegestudentene, og som noen av dere kanskje vet fra før har jeg lenge snust på legeutdannelsen. I løpet av dette året håper jeg derfor å finne ut av om dette passer meg, og ikke minst om dette er en utdannelse jeg ønsker å ta videre.

Spennende er det hvertfall! Det er helt klart en utfordring å begynne å lese igjen, særlig etter en så morsom og innholdsrik sommer. Men jeg begynner å komme inn i det, regner med at det er flere enn meg som sliter litt med motivasjonen etter ferien;)

De siste ukene har jeg møtt mange nye hyggelige mennesker, og jeg gleder meg veldig til det som ligger foran meg! Så det blir nok litt blogging om det nye studentlivet etterhvert også;)

Det er for øvrig viktig for meg å få fram at jeg fortsatt ønsker å jobbe med TV:) Og jeg tror det skal gå fint å kombinere studier med jobb, bare man har litt selvdisiplin på lesingen! Jeg skal også fortsette å bo delvis i Trondheim med Vadim, blir en del pendling på meg, men hva gjør man ikke for kjærligheten? :)

Er det forresten noen av dere som leser bloggen som nylig har blitt studenter?

7 kommentarer:

 1. har du mange obligatoriske forelesninger?
  jeg har begynt på nettstudium:)

  SvarSlett
 2. oi, så kult:D jeg leser den boka jeg og nå, har akkurat begynt med sykepleierstudiene:) å da er den boka med i pensum. sliter litt med motivasjonen jeg også, etter ferien. men det kommer seg:)
  hørtes ut som et interessant studie:D
  hva gjør du når du leser? har du noe tips? bruker du og notere, eller leser du bare:)? hvor lenge varer den utdanningen:)? klem

  SvarSlett
 3. Så spennende! Lykke til :)
  Jeg flytter til Paris om ikke lenge for å studere økonomi og administrasjon. Gleder meg :)

  SvarSlett
 4. Kjempespennende, holder en knapp på at det vil gå veldig bra :) Litt overkant lang pendling, men ;p

  Jeg har akkurat gjort ferdig min 4 år lange lærerutdannelse, og feirer med et år i Washington DC. Noe som er helt fantastisk - men jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg savner faktisk studietilværelsen litt :)

  SvarSlett
 5. jeg har akkurat blitt student i trondheim. er utrolig spennende :)
  ernæringsfysiologi er noe jeg har vurdert selv en gang i tiden, høres utrolig gøy ut!

  SvarSlett
 6. Jeg hatr nettopp begynt på sykepleien og har likens bok som deg! Den virker spennende og delvis vanskelig Lykke til med studiene!!

  SvarSlett
 7. Så gøy med nytt studie :-) Er i samme båt som deg, tatt fatt på sykepleien nå i høst etter å ha vært innom litt forskjellig. Lykke til :)

  SvarSlett