onsdag 15. september 2010

Trening i kaldere vær

Mange spør om hvordan jeg får motivasjon til å trene.. Vel noe av det som gir meg motivasjon, er nytt treningstøy;) Det å føle seg fresh og fin når man går på treningssenteret, er faktisk ikke til å undervurdere. Og i dag har jeg fått meg nytt treningstøy i posten. Treningsjakken og tightsen er fra Twentyfour, og det aller beste ved det nye tøyet er at det er ment for trening på kaldere dager. Har flere produkter fra Twentyfour, og synes de er veldig bra på treningstøy, så tror nok disse også vil stå til forventningene;)

Det vil si at det er fleece på innsiden av både tightsen og jakken, så nå har jeg virkelig ingen unnskyldning for å ikke ta meg en løpetur. Og det til tross for at det begynner å bli kaldere og kaldere der ute... Er det noe jeg helst vil unngå når jeg trener, er det å pådra meg en forkjølelse!

Men nå har jeg for øvrig tenkt meg på spinning! Grugleder meg... Når jeg løper på egenhånd pusher jeg meg selv, det er noe helt annet å bli pushet av noen andre. Men desto bedre blir jo treningen... Så jeg får hoppe i det! Skal bli godt å få svettet ordentlig, etter noen timer på lesesalen.2 kommentarer:

  1. Så kjekt! takk for tipset, det frister ofte å løpe ute også nå som høsten har kommet og det har blitt kjøligere, men det er klærne det står på så da blir det heller treningssenter, men nå har jeg ingen unnskyldninger :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Katarina takk for tipset du virker kejmpe spåty og du er pen :D ps ser på sommertid nå (:

      Slett