onsdag 4. januar 2012

Året 2011

Ettersom at jeg ligger på sofaen med skadet kne (mer om det senere), har jeg fått oppdatert meg på de fleste bloggene jeg følger. Ble litt inspirert til å lage en liten oppsummering av året 2011, et år som virkelig har vært en sann opplevelse fra start til slutt. 

Jeg føler meg så priviligert som får jobbe med det jeg liker alle best her i verden, og året 2011 var året da jeg for første gang fikk prøve meg helt på egenhånd som programleder. Jeg har jobbet med to forskjellige TV-programmer, og i den forbindelse har jeg fått oppleve så fantastisk mye moro. 

Januar 

Studiene ble satt på vent, da jeg i januar begynte innspillingen av TV-programmet "Heder og Hammer". Året ble også sparket i gang da jeg kastet meg ut i det, og var forsidepike på bladet ALFA. 

Februrar


I februar gjorde jeg en sak for DetNye sammen med storesøster og bestevenninne, Bettina. 


Mars 


Jeg flyttet for første gang inn i min helt egen leilighet på Frogner


Jeg tok permisjon fra studiene, men dro likevel på Medisinske Vinterleker. Ikledd dette kostymet møtte jeg en veldig spesiell person.. :)

Mai


I mai løp jeg Sentrumsløpet, og slo ny personlig rekord på 46 minutter. Store planer om å sette ny rekord i år. 


17. mai ble feiret med herlige venninner

Juni

Etter 5 måneder med innspilling, hadde "Heder og Hammer" siste opptaksdag. Fikk være med på utrolig mye gøy også i dette programmet. 


I juni løp jeg også mitt første halvmaraton, og det med Team Adidas under Midnightsun Marathon i Tromsø. Løp på tiden 01.43, og var storfornøyd!


Den årlige turen med familien gikk i juni til Alcaidesa i Sør-Spania.

Juli

San Fransisco


Alaska 

I juli gikk turen til USA, nærmere bestemt til Minneapolis, Berkeley og Alaska for å levere brev til norskamerikanerne, i forbindelse med TV-innspillingen "Sønner av Norge: Drømmen om norsk kjærlighet".
Midt oppi all jobbingen fikk jeg tid til å reise på en fantastisk koselig jentetur til Spania!

AugustTuren gikk igjen tilbake til USA, denne gangen for å la norskamerikanerne date nordmenn, og følge dem på denne uforglemmelige reisen.


På løpetur alene i Minneapolis, løp jeg meg vill. Ble heldigvis funnet i god behold etter to og en halv time;)

September


Arthur Buchardt utfordret meg til å løpe halvmaraton mot han, og vi inngikk et veddemål. I den forbindelse oppfordret jeg andre til å løpe duell, og startet derfor et eget veldedighetsprosjekt kalt Mål Krefter Mot Kreft. Pengene gikk til Aktiv Mot Kreft. 


Pga ryggproblemer måtte Arthur trekke seg, men jeg fullførte Oslo Halvmaraton på ny rekordtid: 01.42, og Arthur måtte derfor donere 7000 kroner til Aktiv Mot Kreft. 

November


I november gikk turen for tredje gang til USA;) Denne gangen var det jentetur som stod på agendaen, og vi var på roadtrip gjennom San Diego, Santa Barbara, L.A og Las Vegas. Jeg kjøpte min aller første Chanel-veske!Alle norskamerikanerne fra "Sønner av Norge" samlet seg i Oslo, da programmet ble lansert på vårlanseringen til TV2 i slutten av november.

Desember Jeg ledet "Underholdningsåret 2011", som gikk på TV2 julen 2011.Jeg var med på en reportasje i ELLE, hvor jeg snakket om planene for 2012


Jeg var så heldig å være Guris utvalgte i DetNye


Jeg fikk være med på en veldig morsom fotoshoot, resultatet kommer i slutten av januar.
Jeg var på julebord med godgjengen!


Nyttårsaften ble feiret med skjønne venner og kjæresten min, Harald:)

Godt nyttår, til dere alle sammen. Håper 2012 blir minst like bra som 2011!


3 kommentarer:

  1. For et spennende år du har hatt :) Ønsker deg alt godt i 2012!

    SvarSlett
  2. wow, du har blogget mye i det siste! me like :):)

    SvarSlett
  3. Gøy å følge deg, Katarina. Du har det lille ekstra, la merke til deg allerede under Xtra Faktor. Har trua på deg, stå på!! :-)

    SvarSlett