søndag 15. januar 2012

Fotoshoot for ShapeUp

Som den treningsentusiasten jeg er, var det STOR stas å bli spurt om å være med på fotoshoot for treningsmagasinet ShapeUp. Jeg har vært fast leser av dette bladet lenge, og synes de byr på mange fine saker som gir god motivasjon når det kommer til trening. 

I bladet, som kommer ut i mars, viser jeg hvilket styrkeprogram jeg følger, i tillegg til at det blir intervju om både trening og kosthold. Så for dere som interesserer dere for trening, kan jo dette være morsomt å lese!

Jeg prøvde å vise muskler. Ikke like lett å smile foran kamera når du trener... ;)


I forbindelse med fotoshooten har jeg fått med verdens kuleste løpesko fra Adidas!! Bilder kommer selvsagt etterhvert. Har også fått meg en haug med nytt fresht treningstøy, ikke akkurat dumt for motivasjonen;)

5 kommentarer:

 1. Veldig interessert! Håper du tipser når det kommer ut, kjenner jeg meg rett kommer jeg til å glemme det. Du ser forresten fatastisk ut!

  SvarSlett
 2. Syke magemuskler du har! Misunner deg de altså! Noen tips??? Får ShapeUp fast i posten så gleder meg enormt til å lese om deg. Ellers en veldig fin blogg og god inspirasjon :)

  SvarSlett
 3. Har du noen treningstips/øvelser til stram mage?

  SvarSlett
 4. Håper ikke han med den kule genseren blir med på bildene i bladet :D

  SvarSlett