mandag 9. januar 2012

Drømmestart


Jeg fikk virkelig en drømmestart på denne dagen, da jeg våknet opp til denne forsiden på VG. Jeg har en så utrolig god følelse på dette programmet, og da er det utrolig godt å høre at andre også liker det. Anmelderen i VG ga "Sønner av Norge: Drømmen om norsk kjærlighet" terningkast 5, noe som virkelig gjorde denne dagen fullkommen. 


Så nå gjenstår det bare å se om dere seerne liker programmet!
Titt gjerne innom TV2, kl. 20.00 i kveld for den store premieren!!

8 kommentarer:

 1. hei! bare lurer på om du har tips til noen bra treningssanger? :) gratulerer med nytt program!

  SvarSlett
 2. gratulerer Katarina! du kommer til å få et utrolig år :) ser bare mer og mer til deg nå, og jeg synes du er blitt utrolig flink og sikker i programleder rollen!:) morsomt å se!!

  SvarSlett
 3. Hei du! nettopp sett deg på tv. Mektig mektig imponert over deg! kjempeflink og du strålte på skjermen! så anmeldelsen var helt korrekekt :-) virker som et fint program også! gleder meg til neste mandag :)

  SvarSlett
 4. Du er kjempeflink som programleder:) Måtte bare skyndte meg inn her og si det!

  SvarSlett
 5. Likte programmet kjempegodt! Spennende, kleint og morsomt - akkurat slik et sjekkeprogram skal være:)

  SvarSlett
 6. hvilket merke er den orange jakken din? veldig fin!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med programmet! :-) Ligger syk hjemme så fikk med meg premieren, du gjorde en solid jobb! Du er uformell, morsom, søt og profesjonell. En virkelig god programleder. Vær stolt av deg selv! Leste også om deg i Elle og Det Nye. Håper 2012 blir et spennende år for deg! Jeg løper mye og syns det er moro å følge løpingen din her på bloggen, også dukker du jo opp i f.eks. DN innimellom, slik som like før Oslo halvmaraton :) Du er et sporty og fresh forbilde! Sjelden jeg kommenterer på blogger, men her måtte jeg bare :-) Gleder meg til å se Sønner av Norge videre! Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 8. Erlig er jeg ikke så glad i sånne programmer, men dette likte jeg! :) og ja: kan du si hva du hadde på deg ( hvor det var fra)

  SvarSlett