fredag 6. januar 2012

Smelt smelt smelt...


Nok hundeprat, men jeg må innrømme at jeg etter i går bare har enda mer lyst på hund. Har alltid ønsket meg det, men jeg vet hvor mye tid det krever. Samtidig er det så ufattelig koselig å ha en liten hund tassende rundt i leiligheten... 
Jeg leker med tanken om å kun dra å se på et valpekull, men jeg kjenner meg selv rett; jeg kommer aldri til å gå derfra uten en liten hundevalp;) 
Og med det, var det NOK hundeprat. I morgen kan jeg endelig begynne å trene igjen. Var hos fysioterapauten på tirsdag, med et vondt kne, og han konkluderte med at jeg hadde pådratt med såkalt running knee, etter mye løping. Heldigvis kan dette behandles forholdsvis raskt. Tirsdag fikk jeg derfor kortisonsprøyte, og i morgen kan jeg begynne å trene så smått igjen. 5 dager uten trening er jeg ikke helt vant med, men når kroppen sier fra må man ta det alvorlig. Så nå blir det oppbygging, behandling og varierende trening fremover! 


GOD helg, da dere!! Koselig at dere kommenterer, og at dere setter pris på at jeg blogger litt oftere nå!:)

6 kommentarer:

 1. Den kjolen på reklamen på det programmet du er programleder for, hvor fikk du den fra? (:

  SvarSlett
 2. Hei! Leser bloggen din fast, men dårlig til å kommentere. Meeeeen, jeg er veldig fan av å si fra når det er noe jeg liker, så ville bare si at jeg så på Underholdningsåret 2011 på Sumo i går. Da tenkte jeg over at du er en veldig flink, ekte og naturlig programleder. Veldig behagelig å se på rett og slett:) Lover bra at du har flere programmer på tapeten utover våren! Heia deg, stå på!
  Jente 29

  SvarSlett
 3. Stå på Katarina! Gleder meg til å følge deg på skjermen fremover :)
  Klem fra Tjøme.

  SvarSlett
 4. Nyyydelig hund! Har sinnsykt lyst på en liten valp selv, men det må nok desverre vente.


  Elsker reklamen til den nye serien du er programleder for, syes det er så morsomt når du sier "Ive got the letters here" eller noe sånt, og så holder du opp Mulberry Polly vesken. Litt fashion på tv, I like it! Gleder meg til mandagen!

  God helg :)

  SvarSlett
 5. Hei du!
  Det er ikke bare enkelt når kroppen sier stopp til trening mens hodet virkelig ønsker...
  Jeg kommer med en anbefalning som kan vært artig å teste ut; endring av løpested fra landing på hel til landing på fremre del av forten. Det skåner skjelettet ditt og gir musklatur i legger mer å jobbe med. Gunstig og svært skadeforebyggende er det mange som enes om, hvis du trener det opp riktig!
  Lykke til med kne og trening fremover :)

  SvarSlett
 6. For en nydelig valp- smelter selv! Hva slags hund er det?

  SvarSlett