tirsdag 10. januar 2012

Overveldet


Gårsdagen var som en drøm fra morgen til kveld. Jeg våknet til en fantastisk anmeldelse i VG, og møtte Jessie og William for promorunden. Vi var innom et utall radiostasjoner, før vi tok turen innom God Morgen Norge. Utrolig hyggelig å være gjest hos selveste Peter Moi Bubresko, som jeg jobbet med i både Waschera og Xtra-Faktor. Er så glad for at han er tilbake på skjermen, han passer perfekt i rollen som programleder på GMN. 


Jeg må også takke for alle de herlige tilbakemeldingene og kommentarene jeg fikk i går, har ikke ord for hvor mye det varmer. Er så moro å være i gang, og ingenting er bedre enn at folk liker det de ser på skjermen! 


På kvelden samlet både crewet og norskamerikanerne seg på Nordisk Film, for å se første episode sammen. Det var knallbra stemning, og mye latter. Vi koste oss selvsagt også med akevitt, ble et par shots utover kvelden. Ingen tvil om at norskamerikanerne virkelig elsker det norske, også akevitten;) 


Gled dere til å bli kjent med Jessie, William, Andrew og Bjørn denne våren, og ikke minst til dere får se mer av de frierne. 


Jeg var hvertfall helt overveldet over gårsdagen, håper dere følger med fremover! 2 kommentarer:

  1. Hei, hvor har du kjøpt den fine Mulberry Polly vesken din?

    SvarSlett
  2. Den er kjøpt på Mulberry-butikken i Oslo :)

    SvarSlett