lørdag 28. januar 2012

DetNye


Noen av dere husker kanskje at jeg fortalte om en fotoshoot jeg var på rett før jul? Nå er hvertfall resultatet ute i butikk. Jeg føler meg så heldig som får lov til å være på forsiden av DetNye!!! 
Inni bladet finner du flere bilder, temaet var undertøy, samt portrettintervju. Herlige Madeleine Dahl gjorde intervjuet, og jeg er kjempefornøyd med saken. Føler jeg får vist frem hvem Katarina egentlig er, og det er alltid gøy. Du kan blant annet lese om hvordan jeg møtte kjæresten min, og om hvorfor jeg føler meg som en 35-åring mentalt sett;) 


Kjempestas om du plukker med deg et eksemplar neste gang du er i butikken! :)


ps: Video fra shooten kan du se her. Og bilder fra fotoshooten i desember, kan du ser her

7 kommentarer:

 1. Jeg så bladet i hyllene, du var virkelig nydelig! Men jeg lurte på om du kunne fortelle litt om ernæringsstudiet? Vurderer selv å ta en master i ernæring i Oslo, så det hadde vært greit å få vite litt om hvordan det er der, selv om jeg har skjønt at du har tatt deg litt fri (?). På forhånd tusen takk :)

  SvarSlett
 2. Har lest hele artikkelen og som før så har jeg et fantastisk inntrykk av deg! Du er så jordnær, trygg og ærlig! Stråler som bare det:D

  Ha en fin dag!:) Gleder meg til sønner av norge i kveld!:))

  SvarSlett
 3. Kjempe fin artikkel! Gledet meg skikkelig til å lese den! Du virker som du er på det riktige stedet i livet, du stråler, og du virker så selvsikker (på en bra måte), jordnær, sunn tv-personlighet og ærlig. Nesten litt for perfekt! hehe. Jeg håper du skeier ut en med sjkolade av og til. Men stå på, og jeg tror du har arvet skjønnheten av moren din, dere er så vakre!

  Et lite kjærlghetsråd? Jeg liker en fyr kjempe godt, men jeg er tror han er sammen med en annen en. Jeg vil så gjerne ha en sjangs til, men omstendighetene der og da gjorde slik at det ikke passet seg. er det feil av å håpe at han slår opp med hun?? hehe.for jeg tror og håper vi er perfekte for hverandre!

  Hilsen anja

  SvarSlett
 4. Så utrolig hyggelig å høre at dere likte intervjuet! Skal få svart ang ernæring så fort jeg har mer tid!

  Anja: Hvis du liker gutten godt, er det ikke galt å håpe på at det kan bli dere! Men ikke ødelegg noe, er dere ment for hverandre, liker jeg å tro at det blir dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg vil ikke ødelegge noe, jeg liker også å tro på at det kan bli oss en dag. Har tenkt på han hver dag siden juli, nesten kjærlighetssorg uten å ha vært kjærester:)

   Anja:)

   Slett
 5. Hei, du flotte jente. Du inspirerer.

  Du framstår så trygg i deg selv og har en fantastisk utstråling.

  Et forbilde!

  Ønsker deg ei god helg!

  SvarSlett
 6. vil jo selvfølgelig ikke ødelegge noe! Men har nesten kjærlighetssorg, uten at vi har vært kjærester. Jeg liker og å tro at det en dag kan skje mirakler:)

  Anja

  SvarSlett