onsdag 30. september 2009

X Factor, Xtra Factor... What's the difference?




I dag har vi laget en promo for Xtra Factor! Vi gjorde nok mye rart foran kamera i dag, så det ble mye latter, og veldig mye av det kan nok ikke brukes;) Men til slutt satt vi igjen med et par gode klipp! Kanskje ikke alle som enda har forstått forskjellen på X Factor og Xtra Factor? Xtra Factor skal gå på TV2 Zebra hver fredag frem til jul. Peter og jeg skal ha sending fra klokken 21.00, når nyhetene begynner på hovedkanalen. Da skal vi gi alle seerne som ikke kan få nok av deltagerne og programmet akkurat det de vil ha, vi skal bli bedre kjent med deltagerne, ha artister i studio som skal gi deltagerne råd, i tillegg til at vi skal ha vårt eget Xtra Factor-dommerpanel som skal vurdere Jan Fredrik, Mira og Peter Peters! Vi skal også ha sending på Zebra etter at utstemningen har blitt gjort, og dermed er vi de første som snakker med den deltageren som blir stemt ut! Jeg gleder meg hvertfall veldig! http://www.tv2.no/omtv2/aktuelt/xtra-factor-2865885.html

Helgen som kommer skal forresten nytes, for dette blir den siste helgen jeg har fri på fredagene før i Desember;)






Et intervju utenom det vanlige




I dag er det fullt kjør med opptak til Xtra Factor, jeg har møtt en av deltagerne fra Oslo-auditionen som ikke gikk videre. Vi skal nemlig ha et innslag om X Factors blideste deltager, til tross for dårlige tilbakemeldinger fra deltagerne!

Og som den energibunten denne mannen var ble det hopp og sprett med hoppetau, og mye dansing under intervjuet!




tirsdag 29. september 2009

Working class hero



I dag har vært en travel dag med mye møter og planlegging i forbindelse med Xtra Factor, som har premiere neste fredag! Er utrolig gøy å jobbe med et nytt prosjekt, i tillegg til Waschera! Kommer nok til å være mye bilder og sladder etter fredagssendingene fremover her på bloggen;) Etter en lang dag på jobb hadde jeg en rolig treningsøkt med pilates, kjempe deilig! På bildet over ser du forresten Kjetil og Tobias, to kjekke karer som jeg jobber med. Her sitter de på nettprat etter dagens sending, og lover alle seere at jeg vil stille avkledd på TV en av de nærmeste dagene. Og dette kaller jeg gode venner?!
Nå er det natta for meg, i morgen venter promopptak med Xtra Factor!

Emo-Katarina!

Noen som har lest "PS. I Love You", eller "Idas dans"? Jeg har nemlig begynt på en ny bok, som føyer seg inn i rekken over fantastiske, men også utrolig rørende bøker! Jeg fikk nylig boken "Sammen til verdens ende" av en god venn, og i går begynte jeg på denne søte nye boken. Jeg rakk så vidt å komme meg gjennom side 1, før tårene begynte å presse på. Boka handler nemlig om et ungt par som har hele livet foran seg, de skal gifte seg, få barn og bli gamle sammen. Men slik skulle det altså ikke bli, da Tone på 25 fikk diagnosen kreft. Det er utrolig lite som skal til før jeg feller en liten tåre, så i utgangspunktet er det ganske gitt hvordan denne bokopplevelsen kommer til å bli for meg... På en annen side har det blitt mye krim på meg i det siste. Glem Stieg Larsson, glem Harlan Coben og Jo Nesbø, i høst skal Emo-Katarina få boltre seg på bokfronten!






mandag 28. september 2009

Hvem kler det best?


Peter og jeg hadde en liten intern konkurranse i dag, vi begge hadde nemlig ikledd oss skjerf! Peter forsøkte derfor også å finne ulike varianter av hvordan han kunne bruke sitt nye skjerf, mens jeg holdt meg til en "look". Redaksjonen var svært splittet i hvilket de likte best, hvilket skjerf er din favoritt?

søndag 27. september 2009

Og jeg som trodde jeg var lei av paljetter....




Paljettplaggene kommer fortsatt i alle former og farger, og det kan virke som at trenden er kommet for å bli. Hvertfall for en stund... Selv har jeg to paljettbukser, en paljettkjole + en topp, og jeg må nok innrømme at disse ikke lenger står øverst på lista mi når antrekket for helgen skal avgjøres. Jeg tror faktisk jeg er litt lei av paljetter. Til tross for dette klarer jeg ikke helt å si nei når jeg ser en paljettjakke i butikkene om dagen, for det er noe jeg enda ikke har gått til anskaffelse av. Og når jeg så denne Balmain-kjolen, i paljetter, på Net-a-Porter, forstod jeg at jeg ikke er helt ferdig med paljett-trenden! Den kjolen har virkelig alt, den har brede skuldre og en perfekt lengde med en enda mer perfekt utringning! Mens jeg tittet gjennom kolleksjonen til Balmain, kom jeg også over denne fantastiske skinnjakken, som virkelig er helt rå! Jeg er stadig på leting etter den perfekte skinnjakken, og nå tror jeg at jeg har funnet den. Hadde bare prisen vært oppnåelig!
Den andre skinnjakken her, som er fra Zara, har derimot en pris som det er mulig å leve med.. Den er for så vidt ganske så kul den også, kanskje jeg endelig har funnet skinnjakken for meg:)

Er gutter virkelig så enkle?















I kveld møtte jeg Camilla og Vilde, til vår faste sladdersøndag. Det ble sladret mye etter helgen, noe som igjen resulterte i mye latter. Vi tok også turen på kino for å se komedien The Ugly Truth, en film som viser hvordan en jente skal klare å kapre en gutt, kun ved å spille et enkelt spill. For så vidt en søt film, men selv velger jeg å tro at ikke alle gutter er så enkle. Det ville vært for lett. Jeg er nok heller ikke særlig stor fan av det så kalte "spillet" som skal foregå mellom jenter og gutter i bli-kjent-perioden. Liker man hverandre, så liker man hverandre. Da har det vel ikke så mye å si hvem som ringer, eller ikke ringer?;)

Bursdagsweekend




Denne helgen har stort sett gått bort til bursdagsfeiring på fredag, og bursdagsfeiring på lørdag, med herlige mennesker hele veien! Fredag var det min gode venninne Vilde som feiret 20-års dag. Den begynte rolig med hjemmelaget pizza og vin, og endte med dans på bordet... Alt i alt en god feiring, akkurat sånn det skal være;)
Lørdag tok jeg det derfor ganske rolig. Klarte likevel å begynne dagen med å løpe 6 km(?!)... Så ordnet jeg sushi og kaker fra Pascal, for så å ha en koselig liten feiring med min mor. TV-underholdningen var god, vi storkoste oss med god mat, vin og Skal vi Danse!



fredag 25. september 2009

Fredagsquiz!










Konkurranseinstinktet mitt slår til for fullt hver fredag, da er det nemlig quiz med redaksjonen på jobben! Den regjerende quizmesteren, som denne fredagen er det min medprogramleder Peter, hadde funnet ulike spørsmål for å teste ut redaksjonens kunnskaper. Sist endte jeg på en god 3. plass, som er min beste plassering hittil i år;)

I dag fikk jeg likevel en dårlig start på helgen. Jeg endte på 7. plass?! Jeg velger selvfølgelig å tro at det er quizmesteren som har bommet fullstendig med valg av spørsmål... Her blottlegger jeg likevel svarene mine, men jeg vil ikke si mer enn at på spm 5 bommet jeg med hele 68 år. Bjørnstjerne Bjørnson døde i 1910, ikke i 1978.... Jeg benytter derfor også muligheten til å beklage overfor norsklæreren min Eva, det var veldig lite gjennomtenkt, jeg visste selvfølgelig egentlig svaret!

Ville du latt kjæresten din gå i tights?


I dag fikk jeg en festlig link av min medprogramleder Peter, som stadig er oppdatert på motefronten, om at gutter nå begynner å gå i tights. Greit at moten endrer seg mye fra tid til annen, men at gutta nå skal ta del i tights-moten, det vet jeg ikke helt om jeg er helt med på... For i følge Daily Mail er dette det nye for gutta: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1215630/Tights-men-Would-let-boyfriend-wear-these.html
De selger nå tights for gutter på Selfridges, men om salget har tatt helt av ennå er uklart! Personlig tror jeg ikke at dette er noe jeg ville sett kjæresten min i, ville du?

torsdag 24. september 2009

Ferdig med dagens sending:)
















Er akkurat ferdig med sending, vi hadde Golden Goal-gutta i studio... Hyggelige karer! Her ser dere litt bilder av når jeg får gjort sminke og hår, utrolig deilig å bli dullet med av de flinke damene på sminken på TV2! De er noen herlige damer, vi har det mye moro:) Nå skal jeg hjem å lage taco!

onsdag 23. september 2009

Intervju, kjoler og pils!

I dag begynte jeg dagen med et intervju med Det Nye, tror det kommer i november en gang:) Ellers har jeg også vært og prøvd en del kjoler, for å prøve å finne litt forskjellig til Xtra Factor. Det er bare litt over to uker igjen til vi begynner med livesendinger fra Hellerudsletta, hvor X Factor skal være... Etter jobb ble det onsdagspils med redaksjonen! Det er mye bra ideer og mange kreative mennesker som jobber med dette prosjektet, så nå gleder jeg meg veldig til å se hvordan ting blir når det begynner å ta litt form:)

Takk Se og Hør!




Tidligere denne høsten hadde Peter og jeg før- og settersendingen til Amandashowet på TV2. Vi hadde det veldig moro, og spesielt hyggelig var det da Se og Hør gratulerte meg med en champagne for vel overstått sending! Men champagnen mottok jeg aldri;) I dag kom det for øvrig en veldig hyggelig levering til meg på jobben, og jeg takker herved Se og Hør for den flotte gaven! Den ble motatt med stor glede, og skal selvfølgelig nytes i godt selskap...

Men en frakk mangler jeg...

Leter for tiden egentlig etter en kåpe som kan holde meg varm ut over høsten, men hadde ikke sagt nei takk til en av disse frakkene fra den nye kolleksjonen til Burberry. Falt særlig for den rosa med høye skuldre...










tirsdag 22. september 2009

Klar for kulda...



Jeg tenkte litt lenger enn høsten også.... Gikk derfor til innkjøp av ny vinterjakke og skjerf fra Gant:) Jakken er egentlig helt lilla, men den ser litt blå ut på bildet... Nå kan det godt bli kaldt for min del, jeg er godt forberedt;)

Nye innkjøp:)





Høst betyr varmere klær, noe jeg gikk til innkjøp av i dag! Fant utrolig mange fine ting, da jeg var og handlet på Gant! Har lenge lett etter en god og stor ullgenser, det fant jeg:) Jeg kjøpte blant annet også en svart kjole, som det er bilde av over, den blir nok førstevalget til helgen! Herlig følelse å ha funnet så mye fint, er en glad jente nå! I morgen skal jeg i et intervju med bladet Det Nye, så nå må jeg prøve å finne ut hva jeg skal bruke på bildene...