torsdag 15. april 2010

Gadget

Det å skjære seg i fingeren kan være vondt og ubehagelig, men når man har plaster som dette, går det egentlig ganske så greit. Det var noen av mine oppfinnesomme venninner som ga meg disse til bursdagen min i fjor, og de har kommet godt med dette året! En halvnaken cowboy kan jo lyse opp en trist og grå hverdag;)
Det skal nå sies at jeg ikkehar skjært meg i fingeren, men jeg har brukket en negl, noe alle jenter vet at er veldig vondt, og da passer disse veldig bra akkurat nå.

I går var jeg altså på kamp med Michella, Josefin og Lene. Vi så RBK slå Brann 3-0, det var absolutt en underholdende kamp. Og i dag har jeg være på SATS, og både trent kondisjon og styrke. Skal som tidligere nevnt legge ut et innlegg om trening og litt om kostholdet mitt når jeg får tid, etter ønske fra en av dere lesere:)
I tillegg skal jeg prøve å bli bedre på å legge ut andre bilder enn bare outfits, men først må jeg bare få fikset kamera mitt, som opplevde en aldri så liten dusj av Imsdalflasken min.

Nok om det, ha en finfin torsdag. Snart er det jo helg!

7 kommentarer:

 1. Hvem er Lene? :)

  SvarSlett
 2. Liker bloggen din =) Nyinnflyttet i Trondheim jeg også, så kjempefint med tips om butikker, steder og things to do. Gjerne mer av dette =) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. herlig herlig!
  ha en goood dag du også! Anja

  SvarSlett
 4. Hehe, så artig plaster. Vet du hvor får man tak i sånne?

  Utrolig moro med 3-0 seier i går ;D Utrolig artig kamp, men alltid deilig å slå Brann ^^ Jeg skulle gjerne vært på Lerkendal.

  SvarSlett
 5. jag hade behövt låna ett av dina plåster idag! jag köpte på rema, men dom är absolut mycket tråkigare än dina. hudfärgat.. jag gillar nakna cowboys mer :) jag bröt av min nagel när jag skulle öppna bildörren. såklart! typiskt. ses snaaart :) ska bli skoooj! kram

  SvarSlett
 6. hei :) kan du legge ut bloggen til josefin ?

  SvarSlett