lørdag 24. april 2010

Luringen


God morgen! Sola skinner som bare det her i Trondheim i dag, noe som er utrolig deilig. Vi får se hva jeg finner på, må nemlig lese litt aller først. Som sagt trenger jeg nye sko, så kanskje det er en unnskyldning for å ta turen ut;)
I går spiste vi en koselig middag i Tyholttårnet. Det var strålende vær, så utsikten var helt fantastisk. Jeg hadde aldri vært der før, så det var morsomt å se. Vi tok oss også en liten roadtrip rundt om i Trondheim, er jo mye jeg ikke har sett! Var til og med oppe ved Sverresborg:)

MEN, jeg er i ganske så godt humør om dagen! Men dessverre kan jeg ikke fortelle dere enda hva det er som gjør meg så glad. Det er virkelig spennende nyheter på gang, og jeg lover å avsløre det på bloggen etterhvert:) Jeg vet jeg høres ut som en luring, og det er sikkert irriterende når jeg ikke kan si hva det er, men den tid kommer! ;)

Håper forresten været holder seg så bra som det er nå, i morgen er vi nemlig noen jenter som skal gå en tur oppe i Byåsen. Med kakao og greier! Og på kvelden tar jeg selvfølgelig turen til Lerkendal, for å se RBK spille mot Lillestrøm. En bra helg altså!
God helg videre alle sammen!

4 kommentarer:

  1. skal dere flytte utenlands? ser Demidov ikke er så gira på å bli på Lerkendal noe særlig lenger.. ;)

    SvarSlett
  2. Herlig med sol :D Skal kose meg med venninna mi en tur på Lade :D

    SvarSlett
  3. Gravid ja! Må bare vente til det har gått 3 mnd slik at du er sikker ;)

    SvarSlett