tirsdag 20. april 2010

Tirsdag

Foto: Renate Torseth

Først og fremst må jeg si at det er utrolig moro å se responsen på den pågående konkurransen her på bloggen. Virkelig hyggelig å se at så mange engasjerer seg, og til alle dere som sier at jeg inspirerer og motiverer dere til trening; TUSEN TAKK! Det er ord som varmer, og ikke minst gir det meg motivasjon til å fortsette å dele mine treningserfaringer, og rutiner med dere.

Ser også ut til at det er flere av dere som har sett saken i Det Nye, og det er jo selvfølgelig også veldig hyggelig! Kommer flere bilder fra photoshooten etterhvert:) Over ser dere et av de som ikke var på trykk i bladet.

I går hadde jeg en kjempekoselig kveld med Josefin. Vi så fotballkampen, og koste oss med kinesisk mat. Må for øvrig innrømme at dagen i dag ikke har vært helt topp. Våknet grytidlig av en slags tannpine. Jeg begynner å få visdomstenner, og det er ikke akkurat godt. Så i dag har jeg vært hos tannlegen, og begynt på penicillin. Klarer nesten ikke å spise, begynner å bli rimelig lei av å kun spise yougurt;) Men nå blir det nok bedre.

Ellers har dagen gått til lesing! Jeg har også vært og kjøpt meg en ny krimbok, på nynorsk. Må forberede meg til nynorskeksamen, men vet ikke helt hvordan. Så da tenkte jeg at det var en grei måte å friske opp i nynorsken på! Jeg har også kjøpt meg mange nye hårprodukter fra Redken. Elsker å kjøpe nye velværeprodukter, kan vise hvilke jeg kjøpte i morgen.

Ha en fin tirsdagskveld!

12 kommentarer:

 1. Kan du ikke skrive trening og kostholdsinnlegget ditt som du sa at du skulle gjøre for litt siden? =)

  SvarSlett
 2. Kjempefint bilde :)

  SvarSlett
 3. herlig bilde! gleder med til å lese artikkelen i detnye :)

  SvarSlett
 4. cutie;D....skal gå til innkjøp av Det Nye for din skyld;). åhh...nynorsk er kjip;)....glad jeg ikker har det.føler med vennene mine som har det. blir det noen muntlige eksamener på deg da? gruer meg litt;/

  SvarSlett
 5. Utrolig nydelig bilde :) Moro at dere "fotballfruene" kommer så godt overens. Synd det bare endte med 1-1 i går da.

  SvarSlett
 6. Tips foran nynorsk eksamen: les bøker av Are Kalvø. Han skriver nynorsk, men bruker boksmålformen framfor gammel nynorsk der det er mulig :)

  SvarSlett
 7. så pen du er!!
  masse lykke til på eksamenene dine!
  anja

  SvarSlett
 8. Kjempefin blogg du har!;)
  Du sier at du er stor fan av Asos, og at du handler klær der. Jeg trenger litt hjelp til størrelsene på den siden. De gangene jeg har bestilt klær derifra har jeg ikke blitt helt fornøyd. Har som regel handlet i str 6 og 8. Tilsvarer ikke det small? Er small jeg bruker:)
  Håper på tilbakemelding :)

  SvarSlett
 9. Takk for tips til nynorskbok!

  Treningsinnlegg skal jeg prøve å legge ut i løpet av dagen:)

  Det er jo ofte vanskelig å bestille klær fra nettet, nettopp på grunn av størrelsene. Men 6-8 skal jo tilsvare small, så de burde passe. Generelt pleier jeg å være litt obs på å handle klær som det ikke er så farlig om er helt riktig i størrelsen. Jeg har f.eks aldri kjøpt en bukse over nettet:) Lykke til:)

  SvarSlett
 10. nydelig bilde av deg:):)du motiverer både til trening og lesing...jus eksamen om 2 uker selv så nervene er på vei :/ tenkte jeg kunne gi deg et tips i forhold til motivasjon til trening. ser du liker å løpe, noe jeg også har blitt veldig gla i. om du kobler til ipod på tredemøllen på treningssenteret eller om du har en sensor i skoen så kan du legge inn det du har løpt på pc en når du kommer hjem. dette legger seg da automatisk inn på nike.com som viser det hvor mye du har løpt, kallorier, forbedring, kurver osv. der kan du få en "trener", sette deg mål og løpe mot andre personer i hele verden. synes det er litt ekstra gøy å komme hjem og se at kilometrene stiger når jeg legger det inn og at en der kan se forbedringene på fart og tid:)
  jeanette ø:)

  SvarSlett
 11. Jeg så deg på ARK ved Mercur i går :-) Om det var der du kjøpte krimboka? Du er i hvert fall utrolig pen.

  SvarSlett