lørdag 3. april 2010

Påskeaften


Da har jeg akkurat kommet inn etter påskeskirenn! God stemning var det:) Men jeg har sagt det før, og sier det igjen, det blir lite blogging på meg i påsken:) I morgen kveld reiser jeg for øvrig tilbake til Trondheim, og da blir det oppdateringer, outfitbilder OG konkurranser hver dag på bloggen. Konkurranser blir det vel bare innimellom, men oppdateringer skal bli:)

Påsken har gått til langrennsturer, brettspill, pokerturneringer (mot naboene), god mat og påskekrim. Altså vært en rolig påske for min del. Har selvfølgelig også kost meg med påskeegg, det skal sies at egget over ikke er mitt eget. Jeg er nemlig ikke så glad i smågodt. Selv er jeg heller stor fan av sjokolade. Mitt egg består derfor heller av Kvikk Lunsj, Kinderegg, Nonstop og Seigmenn;) Hva synes dere er det beste påskegodtet?

Jeg ønsker hvertfall alle en strålende påskeaften, så lover jeg flere og bedre oppdateringer når jeg er tilbake i Trondheim!

2 kommentarer:

  1. Høres ut som du har hatt en super påske i alle fall!

    Favorittgodteriet her er salt lakris, uten tvil:)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til flere oppdateringer! Du må gjerne smitte den entusiasmen over på kjæresten din også. Lite oppdateringer på Gozzip Boyz i det siste. Hehe :)

    SvarSlett