torsdag 8. april 2010

Nytt treningstøy

Da har jeg gått til anskaffelse av nytt treningstøy! Jeg har fått meg ny t-skjorte, jakke og tights, og er veldig fornøyd med klærne! Jeg prøvde de for første gang på SATS denne uken, og både t-skjorten og tightsen var veldig behagelig. Jeg har lenge ønsket meg en 3/4 lang tights, så nå er jeg selvfølgelig veldig fornøyd:)
Jeg har fått en del kommentarer på trening og treningstøy, så tenkte bare å dele tipset med dere! Hvis dere er på utkikk etter nytt treningsutstyr å ta en titt på denne webshopen: http://www.twentyfour.no/. Det var hvertfall her jeg fant mitt nye utstyr.


Her finner du klær til all slags trening, og det til en rimelig pris! Bare et lite tips fra frøkna i Trondheim. Ha en fin dag så lenge, nå skal jeg få hjelp av mor til å vaske vinduer;)

4 kommentarer:

 1. bruker no spesielt hudpleie?....u har så ren og frisk hud;)

  SvarSlett
 2. hvilken str har du på toppen? og hvilken str bruker du til vanlig?

  SvarSlett
 3. du har så frisk hud....bruker u no spesielt hudpleie?;)

  SvarSlett
 4. I denne toppen bruker jeg 36, så de er nok litt store i størrelsen. Bruker vel 36/38 til vanlig.

  Anonym: Takk, det var veldig hyggelig å høre. Jeg bruker ikke mye sminke, noe som sikkert hjelper mye til å holde huden ren og frisk. I tillegg bruker jeg mineralsminke, som skal være veldig sunt for huden. Av hudkremer bruker jeg produkter fra Dermalogica, de kan jeg virkelig anbefale:)

  SvarSlett