søndag 8. november 2009

FredagFredag var det igjen klart for en ny X Factor kveld, og det betyr også Xtra Factor! Man begynner virkelig å merke at konkurransen tilspisser seg, og denne gangen var det The Johnsens Sisters som måtte takke for seg. Jeg synes virkelig alle leverer et forrykende show hver fredag, så hvem som ryker neste gang er vanskelig å spå...

Her er hvertfall antrekket for kvelden, blondetopp og blondetights fra By Malene Birger, skinnskjørt fra Designers Remix, sko fra Bianco og smykker fra Lorange Design! Må bare si at jeg rett og slett elsker de nye tightsene mine! Gleder meg til å bruke de mye framover når jeg skal pynte meg til fest ;)

Og det var utrolig koselig å se bloggen til den alltid nydelige og koselige Camilla Pihl, og det hyggelige blogginnlegget hun hadde skrevet om både meg og tightsen;) Hennes blogg kan du lese her: http://www.girlfriend.no/camilla-pihl/
Hadde ikke noen ordentlige bilder av tightsen selv, så lånte de fine bildene Camilla tok på fredag! :)

12 kommentarer:

 1. Kjempefin tights! Tightsen du hadde på Waschera på torsdag var også kjempe kule.
  Så deg å Vadim på skal vi danse i går, dere er så søte :)

  SvarSlett
 2. Kjempestilig outfit du hadde på fredag! Heldig som alltid har en grunn til å pynte deg framover :). Men vi som liker å pynte oss får bare gjøre hver dag til en fest! Glad for at jeg fant bloggen din!

  SvarSlett
 3. Så bra å høre at tightsen falt i smak hos flere av dere:)Elsker jo å pynte meg, så sier ikke neitakk til en ny anledning til å ta på seg finstasen nei Anniken Cecilie;) Enig i at alle burde få pynte seg akkurat når de vil, også til hverdags;) Hyggelig at du liker bloggen min!

  SvarSlett
 4. SV: Tusen takk for komplimenter! Headeren min er det en venninne som har tegnet etter et bilde av meg faktisk :).

  Gleder meg til å følge bloggen fin framover!

  SvarSlett
 5. Elsker tightsene og det nye designet! Keep it up sunshine! :)

  SvarSlett
 6. Hei=) Ang å tilpasse headeren slik at den ikke fyller hele skjermen; den letteste metoden er å huke av for "Minsk til det passer" inne på konfigurer overskrift (der du laster opp headern).

  Ellers så må du forminske bildet ditt i et redigeringsprogram, før du laster det opp=) Jeg tipper passende str vil være rundt 1000px x 400px... Uten å være for sikker.

  Bare hyggelig å kunne hjelpe! Ikke vær redd for å spørre igjen=)

  SvarSlett
 7. Hei igjen... Hvis du går til http://gjesteinnlegget.blogspot.com, så har jeg laget en template med header til deg... Hvis du er interessert å bruke det, kan jeg sende det på mail til deg=)

  SvarSlett
 8. Wow! Sykt kule tights! Vet du om de fortsat er mulig å få tak i?:)

  SvarSlett
 9. Råstilig tights! En venninne av meg har de samme ;)

  SvarSlett
 10. Kult at så mange liker tightsene mine, elsker de rett og slett selv også.... Gleder meg til jeg snart kan bruke de igjen. Kanskje allerede til helgen?

  Tror du fortsatt kan få tak i de, blant annet på Eger på Karl Johan hvor jeg kjøpte de:)

  SvarSlett