tirsdag 10. november 2009

Sukkertøy av en kjole


Jeg holdt virkelig på å gå i bakken da jeg så denne kjolen i dag! Robin, stylisten på TV2, hadde tatt med denne til meg, hun mente nemlig at det stod Katarina skrevet over hele den søte kreasjonen... Og det må jeg si meg litt enig i, er den ikke bare helt nydelig? Som den jente-jenta jeg er liker jeg å pynte meg, og jeg gleder meg allerede til å bruke denne lille søte kjolen førstkommende fredag! Hadde jo egentlig bestemt meg for en hvit See by Chloè-kjole, men den får rett og slett vente til neste fredag;) Sukkertøyet over her er forresten designet av Cecilie Melli, og som dere kanskje har forstått ut i fra dette innlegget: i love-love-love-love it. Hva synes du?

10 kommentarer:

 1. Ååh, så nydelig! elsker cecilie melli! du er så heldig som får boltre deg i vakre kjoler :)

  SvarSlett
 2. Ååh, den var nydelig!

  Så fin den nye headeren din var forresten:-)

  SvarSlett
 3. Godt at det er andre enn meg som dåner av denne kjolen;) Takk Tone, fikk god hjelp av Maren G, endelig ser bloggen litt mer fancy ut!

  SvarSlett
 4. Åååhhhh, sukkersøt! I love! Gleder meg til å se den på :)

  SvarSlett
 5. Fantastisk kjole! Den blir kjempefin på deg!

  SvarSlett
 6. Syntes du har vært veldig rocka i det siste, så blir kult å se en litt annen side av deg også :) Regner med at du legger ut outfit her senere.
  susss

  SvarSlett
 7. Dette er kjole á Ida, asså! Gid, det var jeg som eide den! Elsker rosa, elsker paljetter og elsker korte kjoler! Så heldig du er som får gå i så mange fine og kule klær, Katarina! Får du velge selv? Evt. blant hva?! Skal bli spennende å se deg i den på fredag, du blir sikkert kjempefin! :-) Sjekk gjerne ut min nye blogg! Klem fra Ida.

  SvarSlett
 8. Åh! Jeg elsker den! Falt for en rosa kjole i dag jeg også. Er bare noe med prinsesseplagg!

  SvarSlett
 9. åå, den var utrolig fin! Du kommer til å kle den perfekt:D

  SvarSlett
 10. Du har en kjempe bra blogg :D Men hvorfor har dere ikke chatt etter waschera sendingene lenger?

  SvarSlett