søndag 29. november 2009

JulebordI går var det altså duket for julebord med Waschera-gjengen, og det kunne jo ikke bli annet enn super bra! Takk til Ragnhild og Camilla som lagde et heidundranes julebord... Etter pinnekjøtt og masse drikke tok vi en titt på best-of-waschera og worst-of-waschera... Har skjedd mye i løpet av 250 livesendinger! Vi kjørte også en runde med Pandoras Eske, der var det nok av slibrige spørsmål ;) Så ble det dans og hurramegrundt. Tror forresten ikke det var de store skandalene i går, så regner med at alle møter på jobb i morgen...

Antrekket for kvelden bestod av favoritttightsene mine fra By malene Birger, og kjole fra Gant. Jeg hadde også på nye øredobber fra Zuzanna G. Men nå ligger jeg rett ut på sofaen og skal kose meg med en god film:)

3 kommentarer:

 1. Hei kjolen fra gant var veldig fin! er det lenge siden du kjøpte den og hva kostet den?:)

  Margrethe

  SvarSlett
 2. Hei du! Tusen takk, er ikke så veldig lenge siden. Tror de har den i Gant-butikkene fortsatt. Prisen tror jeg ligger på rundt 3000:) så den er jo litt smådyr!

  SvarSlett
 3. hei katarina!
  hvilken størrelse har du i malene birger tightsen? jeg MÅ bestille den fra nett, den er så fantastisk flott!!!! regner med den ikke er for lang til deg (?), tror du har litt lengre ben enn meg.
  håper du kan svare fort! takk :)

  SvarSlett