lørdag 28. november 2009

Hubba Bubba

Ja, det var faktisk akkurat det ordet Peter brukte under sendingen i dag, til å beskrive antrekket mitt. Han mente jeg så ut som en Hubba Bubba, og det tar jeg bare som et kompliment! Jeg hadde på denne rålekre kjolen fra min favorittdesigner TSH! Dere skjønner kanskje hvorfor jeg har lagt min elsk på disse klærne? Denne kjolen synes jeg hvertfall er kul fordi den er en god kombinasjon av litt edgy (med puffermene) og feminin! Og for noen freshe farger? Det trengte jeg på denne grå høstdagen... Samtidig gjorde Johanna en strålende jobb med sminken, vi gikk for hot pink blandet med sotede øyne looken i dag... Og håret måtte vi la være ganske forsiktig, siden kjolen i seg selv er mye!


Litt om kvelden: jeg synes det var ganske så overraskende at Tommy røk ut av konkurransen, men igjen: nå er det få finalister igjen og alle er super bra! Sendingene gikk veldig bra, vi hadde en utrolig morsom lek med dommerne i dag, så det var toppstemning i studio. Nå er det endelig helg, jeg er sååå glad! I morgen skal jeg ikke ha noen vekkerklokke på, til stor forandring! Så skal jeg trene og nyte fridagen, før julebordet... Kommer nok noen bilder derfra også;)

Her er for øvrig et rimelig dårlig kvalitetsbilde, tatt av stjernefotograf Ragnhild Karlsen (fra redaksjonen), det er tatt rett før sending:

2 kommentarer:

  1. Hoho, ser ut som det var veldig kaldt der du sitter!
    Hvor er det egentlig? Liksom, ser masse folk i bakgrunn. Det er vel ikke utendørs? :O

    SvarSlett
  2. Herlig Herlig!Vedldig fargerik, men "alt kler den smukke" :)


    - Lise

    SvarSlett