mandag 2. november 2009

Howdy cowboy


I dag venter en ny dag med Xtra Factor sprell. Vi må begynne å forberede fredagens sending, torsdagsendingen gjør vi på onsdager. Men i dag skal faktisk Peter og jeg også på Østern, en stall i Oslo for å ri! Gleder meg masse! Jeg har drevet med hest i alle år, men i sommer solgte jeg hesten min gjennom ti år, Lucky Boy. Han er en helt nydelig New Forrest ponni (her er noen bilder fra i sommer), men har dessverre ikke like mye tid som da jeg var mindre til å ri. Men heldigvis er jeg så heldig at jeg kan komme å ri han når jeg vil:) Er det en ting som er sikkert, er det at jeg skal begynne å ri med han gang jeg har mer tid i hverdagen!
Blir hvertfall gøy å se Peter på hesteryggen også, alt dette er for øvrig i forbindelse med en sak vi skal lage med Her og Nå, i forbindelse med Xtra Factor:) Kommer nok noen bilder senere i dag, fra stallturen!

5 kommentarer:

 1. Så koselig! Jeg selv en egen hest! : -) Konkurerte du med han også ? :) utrolig søt

  Margrethe

  SvarSlett
 2. Hvordan hest har du? Er veldig koselig! Jeg red sprangkonkurranser ja, savner virkelig den tiden!

  SvarSlett
 3. så fin du og hesten din var :) koselig at du legger ut slike innlegg <3

  SvarSlett
 4. Lucky joo:)Hilste på han i helgen og han er jo bare super kosete også har han jo fått masse bamsepels:) skikkelig godklump:) si ifra når du kommer utover da, så kan vi jo ri sammen:)

  SvarSlett
 5. Det er så morsomt når du er å rir Lucky Boy. Han blir så glad :) Med Rideskoleelevene er han ofte køddete og ikke vil jobbe, Hehe :P

  SvarSlett