mandag 9. november 2009

Mandag

Shit, så kjedelig jeg er i valg av tittel om dagen. Men det enkle er ofte det beste? Skal nok komme med et mer kreativt tittelvalg snart;)
I dag har vi hatt Waschera-sending, hvor blant annet Pia Haraldsen var gjest for å snakke om den nye typen hun fant gjennom programmet Pia og Jasmin! Var ikke på jobb før 12 i dag, og det var ganske deilig å ha en rolig morgen! Nå skal jeg løpe av gårde til trening. Skal hvertfall løpe intervaller, så får jeg se om jeg kaster meg på en spinningtime også...

Her er for øvrig et bilde av noe av sminken til Robin, en av sminkørene på TV2. Mange fine farger, har ganske så lyst på disse sminkekombinasjonene selv også... Var også og plukket ut litt klær til Xtra Factor i dag, fant en nydelig hvit kjole fra See by Chloè, pluss noen silkeskjorter fra By Malene Birger. Kommer bilder av antrekkene etterhvert som de brukes :)
Nå løper jeg av gårde til trening!

3 kommentarer:

  1. kos deg på trening. liker forresten det nye designet. blir bare bedre og bedre :)

    SvarSlett
  2. Så bra å høre:) Jobber med saken, for å få et mer spennende design. Særlig en litt mer spennende header;) Så bare kom med tips!

    SvarSlett
  3. Du kjære, kan ikke du finne ut om det går ann å kjøpe sånn sminke sett.Hadde vært så deilig å ha det når man skal ut og sånn=) love siden din, du er god..klem mille

    SvarSlett