onsdag 25. november 2009

Se min kjole... tralala

I dag var det altså umenneskelig vondt å stå opp, men jeg kom meg i gang i dag også. Vi gjorde opptak til torsdagssendingen, altså kan du se resultatet av dagens arbeid på TV2 klokken 20.00 i morgen kveld. Her er bilder av antrekket; kjole fra TSH, sko fra Don Donna (de sees ikke på skjermen, derfor er det ikke pumps ;) ), smykker fra Lorange Design. I dag gjorde Dyre sminke og hår, fantastisk hvilke mirakler de sminkørene kan gjøre på en grå og blek dag, de får meg hvertfall alltid til å føle meg bedre!


Etter sending gjorde Peter og jeg et intervju med Asker og Bærum Budstikka, lokalavisa! Resten av dagen har jeg brukt til å trene og være sammen noen venninner. Vi slappet godt av på sofaen med Friends-maraton, og prøvde å pynte lille Theo med juletøy. Er virkelig ikke en dyreplager, han slapp å gå i det lenger enn dette bildet!
I morgen er det jobb, Waschera-sending, også drar jeg faktisk på en ganske så spontantur til Trondheim. Blir der kun fra i morgen kveld, til fredag morgen.... Da er det Xtra Factor igjen! Nå må jeg hoppe til køys. Natta! Og forresten; det er bare å gratulere meg: Jeg har nemlig navndag! Takk Camilla, for gratulasjon;)

3 kommentarer:

  1. hellois! jeg bare lurer på hvor du har fått tak i don donna skoene? husker det fr når jeg var litt yngre, men nå finner jeg ikke det noen steder utenom i sverige!!!

    SvarSlett
  2. Hallo! De har jeg kjøpt på Rizzo på Eger på Karl Johan, men det finnes også en Rizzo-butikk i Bogstadveien!

    SvarSlett