mandag 19. april 2010

KONKURRANSE - VINN NYTT TRENINGSTØY

Da er det tid for den første konkurransen på min blogg! Det skal trekkes tre vinnere, og premiene er levert av Twentyfour! Du kan nemlig vinne splitter nye treningsklær!

Reglene er veldig enkle: Ved å sette sammen de rette bokstavene fra spørsmålene nedenfor, skal du komme fram til et yrke. Skriv svaret i kommentarfeltet, et par ord om hvorfor akkurat DU fortjener å vinne nye treningsklær, samt navnet ditt. Det trenger ikke å være en lang begrunnelse.

Det blir premier til både 1., 2. og 3. plassen, og vinneren kåres førstkommende søndag.

1) Fjerde bokstav i fornavnet til denne designeren:


2) Andre bokstav i tittelen på denne TV-serien:
3) Først bokstav i dette designermerket:

4) Andre bokstav i etternavnet til denne Rosenborgspilleren:


Husk å skrive navnet ditt i kommentarfeltet. Dersom du vinner, kommer jeg til å be om mailadresse, så følg med!

Og her er de flott premiene:

1. plassen får en Almonte Skalljakke i et kult design, til en verdi av 1799 kr!

2. plassen får en release jakke, en behagelig og fin treningsjakke til en verdi av 399 kr.

3. plassen får denne release T-skjorten, som er perfekt til trening. Verdien er 299 kr


129 kommentarer:

  1. Yrket er lege.
    Jeg trener masse og trenger nytt treningstøy :) pluss at premiene var veldig fine :)

    Ingrid

    SvarSlett
  2. Svar: Lege
    Jeg vil vinne fordi jeg nettopp har meldt meg inn i ett treningssenter og begynt aktivt med trening igjen :)

    SvarSlett
  3. Svaret er: Lege!

    Fordi jeg trener ofte, og som fattig privatist har man sjeldent råd til like fint treningstøy som du gir bort ;)

    Marie

    SvarSlett
  4. Skulle bli LEGE, det :-)

    Ha en riktig god dag!

    SvarSlett
  5. Glemte å skrive hvorfor jeg fortjener det.. Det er fordi jeg er syk og har lite penger, derfor hadde det vært fint med nytt tøy! Har ting fra TWENTYFOUR og er veldig fornøyd. Trenger særlig jakke, det er veldig dyrt.

    SvarSlett
  6. Lege!

    Nytt treningstøy er jo den beste motivasjonen for å komme seg på treningsenteret,rett og slett:)

    SvarSlett
  7. svaret er lege:)
    jeg kunne absolutt tenkt meg å vinne:) jeg trener masse, også begynt å trene endel ute og hadde da vært utrolig gøy med noe nytt. får litt ekstra motivasjon med stilige nye treningsklær synes jeg:)
    jeanette ø

    SvarSlett
  8. tror det kom to fra meg....sorry...var litt vanskelig å legge inn når jeg ikke har konto...jeanette ø;)

    SvarSlett
  9. svaret er lege:)
    jeg skulle gjerne ha vunnet fordi jeg trener masse om dagen..også begynt å gå endel turer ute og trene ute:) synes også det er ekstra motiverende med nye stilige treningsklær, det hjelper en morgen en ikke er like klar for trening;)

    jeanette ø

    SvarSlett
  10. Lege!

    Jeg har lyst på treningsstøy, fordi jeg ikke har noe akkurat nå. Og har man bra treningsstøy får man bedre motivasjon, og jeg har tenkt til å begynne å trene nå utover, så da hadde det vært fint å hatt noe nytt :)

    SvarSlett
  11. LEGE

    Jeg trener mye fotball, men har mye treningstøy som er utslitt og utvasket.. I tillegg planlegger jeg å begynne å jogge litt mer nå som det er vår, men kommer liksom aldri i gang! Noe fint treningstøy hadde nok gitt meg mer motivasjon :D

    Jeg digger deg Katarina, du gir meg treningsmotivasjon du også! :)

    SvarSlett
  12. Svaret du skal frem til er lege!

    I en hektisk eksamensperiode har jeg erfart at det er veldig viktig å trene. Du er veldig inspirerende, særlig når det handler om trening! :) For å holde motivasjonen min oppe, selv når dagene på lesesalen er veldig tunge, hadde jeg blitt veldig glad for nytt og fresht treningstøy. Jeg krysser fingrene!!

    Marte

    SvarSlett
  13. Lege!

    I utgangspunktet hater jeg å trene, men bloggen din har virkelig gitt meg motivasjon og inspirasjon! Takk! Så i det siste har jeg snørt på meg joggeskoene, og nytt, fint treningstøy hadde virkelig gjort meg ekstra motivert! Særlig i disse tider, da det egentlig burde ha vært vår og fristende å løpe ute - og så snør det...! Nytt treningstøy er tingen!

    SvarSlett
  14. Lege!
    Fordi det gir meg lyst til å trene, i tillegg har jeg jo bursdag på lørdag, 24.april :)

    SvarSlett
  15. Svaret er lege.

    Jeg er gira på å vinne fordi jeg endelig har begynt å jogge igjen etter å ha vært plaget med beinhinnebetennelse, i tillegg er treningsgarderoben min fylt opp med gamle musikal-t-skjorter i bomull, så å si at den trenger et løft er en understatement :)

    SvarSlett
  16. Lege
    jeg vil vinne fordi jeg aldri har vunnet en konkurranse før, og fordi premiene var kjempefine! : )

    SvarSlett
  17. Svaret er LEGE
    Jeg fortjener det fordi jeg trener utrolig mye og må trene for å holde vekten nede. Nå som det er eksamener, tentamener, prøver og russetid blir jeg naturligvis klar og motivasjonen går veldig nedover. Med nytt treningstøy får jeg motivasjonen oppe igjen og kan fortsette den gode treningsrutinen jeg egentlig har så ikke skole og feiring ødelegger alt for meg. Det er jo snart sommer, og hvem bryr seg ikke om hvordan man ser ut i bikini?

    SvarSlett
  18. Riktig svar: LEGE

    Utolig fine premier du hadde :-) Tvi, tvi!

    SvarSlett
  19. Lege =)

    Jeg har - omsider - kommet i gang med treningen, men spreller fremdeles rundt i fem år gammelt treningstøy og utvaska reklame t-skjorter. Hadde vært snasent med noe litt lekrere til å matche mitt kokt hummer-fargede treningsansikt ;)

    Charlotte aka red tomato

    SvarSlett
  20. Svaret er lege.

    Har skade i begge knærne mine som jeg nå skal begynne å trene opp igjen etter operasjon. Så da hadde det vært kjekt med treningsklær. Siden jeg ikke er noen treningsnarkoman fra før, så eier jeg ikke klær som egner seg til trening :)
    MarieF

    SvarSlett
  21. Lege :)

    Trenger fine treningsklær slik at jeg kan se smashing ut på trening når jeg gjør meg klar for bikinisesongen! =)

    SvarSlett
  22. svar : lege
    fordi jeg trenger litt nye treningsklær, er så mye morsommere å trene da, får ny inspirasjon på en måte :)

    SvarSlett
  23. Svaret er lege!

    Har nettopp begynt å trene, og det hadde vært kjempefint med noe nytt treningstøy!

    SvarSlett
  24. Lege! Jeg håper du velger meg som vinner fordi jeg begynte nettopp å trene igjen etter 2 år med pause fra fotballen. Jeg har begynt på et treningsenter nå og dine blogginnlegg om trening hjelper meg, og du gir meg ideer for hvordan jeg skal trene. Som student er det veldig dyrt med bra treningsutstyr, så ett av disse 3 plaggene hadde vært perfekt!

    SvarSlett
  25. Svaret er lege!
    Jeg har, på grunn av trening og riktig kosthold, godt ned 7 kg siden jul. Det betyr dessverre at jeg ikke har noe særlig treningstøy som passer min fornyede kropp.

    Hanna G.

    SvarSlett
  26. Lege

    Har nettopp begynt å trene etter graviditet ig noe nytt tøy hadde vært ekstra inspirerende :)

    SvarSlett
  27. Hei K.
    Riktig svar er lege. For øvrig er jeg ufrivillig nysingel og føler meg særs ufresh om dagen. For å gjøre noe med det tenker jeg at jeg skal ta opp igjen treningen (som har ligget på hylla en drøøy stund). I den anledning hadde jo noe fresh treningstøy vært en fin kickstart og motivator!
    Maria :)

    SvarSlett
  28. Lege :)
    Jeg vil vinne fordi jeg trenger inspirasjon til å trene igjen og de fine treningsklærne du har i premier tror jeg kan gi masse inspirasjon. Det er jo bra å føle seg fin når man trener og :)

    SvarSlett
  29. svar: lege
    Jogger ofte ute, både om vinteren og sommeren, men ingen ting er som nytt treningstøy når vårsesongen starter:) motviasjonen blir straks mye bedre, og jeg ønsker å holde treningsmotivasjonen oppe nå som det nærmer seg eksamenstid

    SvarSlett
  30. Lege ;) Jeg vil vinne fordi at jeg trenger ny giv til å begynne å trene igjen. Er medlem på helestudio, men blitt en stund siden sist treningsøkt ;D

    SvarSlett
  31. Svaret er lege :)

    Jeg har nettopp begynt å trene meg opp igjen etter måneder med en kneskade, det er ganske tungt nå i begynnelsen og det er ingenting som er bedre enn nytt treningstøy til å bedre motivasjonen! :-)

    Jeg leste forresten artikkelen om deg i Det nye i går, jeg er imponert over at du alltid klare å vise en god figur. Beundringsverdig! :-)

    SvarSlett
  32. Svaret er: Lege..
    Jeg vil gjerne vinne de fine treningsklærene, for jeg rett og slett trenger litt ny inspirasjon og input i livet mitt.. Det har blitt så mange dårlige tanker, mye mas og stress og føler at på treningen får jeg slappet av. Og det er vår, snart sommer, jeg er vår yr og trenger å trene mer, og derfor vil jeg trene i nye klær. Jeg skal nemlig inn på startoppstillingen på laget mitt igjen!

    Anja S

    SvarSlett
  33. Hei Katarina!

    Svaret er: LEGE

    Har VELDIG lyst vinne, da jeg må begynne trene pga helsa og eier ikke et treningsplagg.

    Ønsker deg en riktig fin uke!

    Mvh Merete ( m-korsg@online.no)

    SvarSlett
  34. Hei! Svaret er LEGE :)

    Jeg hadde blitt kjempeglad om jeg hadde vunnet nytt treningstøy! Jeg kjøpte masse nytt treningstøy som motivasjon rett etter jul, og siden det har jeg gått ned 10 kilo! Jeg er kjempefornøyd! Men nå har naturligvis dette treningstøyet blitt litt i største laget, og jeg har fortsatt litt i vei igjen til sommerformen, så nytt treningstøy hadde vært perfekt for selvfølelsen og motivasjonen :)

    Jeg vil også gjerne nevne at du har vært en stor inspirasjon for meg både når det kommer til trening og skolearbeid! :)

    Hilsen Sigrid

    SvarSlett
  35. Ingrid Duun Norberg19. april 2010 kl. 13:48

    Svaret er lege! :)

    Endelig har jeg har kommet inn i en god og herlig treningsplan, jeg trener faktisk til å delta i et maraton :D. En dag uten trening har blitt en dag uten mening! :)
    Men treningstøy har aldri vært det peneste. Derfor hadde et lite tilskudd vært veldig fint. Man får litt ekstra selvtillit når treningsklærne ser litt freshe ut også :)

    Nydelige bilder av deg i DetNye foressten!

    SvarSlett
  36. Svaret er: LEGE

    Vil vinne fordi jeg satte meg et mål etter nyttår om å trene 4-5 dager i uken for å stramme opp kroppen til sommer. Jeg har satt delmål for meg selv hele tiden, og spandert på meg selv noen småting om jeg har klart delmmålet. Nå har jeg nådd mitt hovedmål, og tenkte derfor jeg skulle prøve meg på konkurransen for å vinne noe til meg selv som lønn for strevet, og for mer motivasjon til mer trenging.

    Mvh
    Julie L.

    SvarSlett
  37. Lege! Fortjener å vinne fordi jeg trener ofte og mye, men er student, og har derfor ikke råd til å kjøpe nytt treningstøy.

    Renate

    SvarSlett
  38. LEGE

    For å unngå å dø pga dårlig kondis så må jeg begynne å trene. For å få til det så trenger jeg treningsklær(hvem trenger vel bukse? en jakke eller en t-skjorte er alt jeg trenger). Heh, ja.. sånn er det med den saken..=)
    I tillegg så var jo klærne veldig stilige=)

    SvarSlett
  39. Lege.

    Jeg er gravid og venter en liten jente i juni. Det hadde vært fint med noen nye klær som gir meg større motivasjon til å trene etter fødsel! :)

    Ha en fin dag!

    Mali

    SvarSlett
  40. Hei Katarina :)
    Svaret er Lege.

    Jeg ønsker veldig gjerne å vinne fordi jeg rett og slett alltid har uflaks og aldri har vunnet premie i konkurranse før. Er student og føler ikke jeg kan ta meg råd til medlemskap på treningssenter da så mye annet må prioriteres. Nå som det er våren har jeg begynt å jogge aktivt ute og da hadde det vært fint med en ny jakk eller topp som jeg kan føle meg stolt og fin i :)

    SvarSlett
  41. Svaret er Lege!

    Jeg fortjener å vinne fordi jeg for øyeblikket holder på med siste innspurt av bachelorgraden min og da er det kjempe vanskelig å finne motivasjon til treninger, og ikke minst tid! Nytt fint treningstøy hadde virkelig hjulpet på motivasjonen!!

    Mia

    SvarSlett
  42. Lege er svaret :- )
    hadde vært fint når jeg skal begynne å trene igjen etter kyssesyken og jernmangel.
    - Elisabeth

    SvarSlett
  43. LEGE!

    Vil gjerne vinne! Har ikke unnet meg nytt treningstøy siden jeg ble student..i 2007 :O
    Hadde vært kjekt å få trent i nytt treningstøy, er jo siste innspurt til sommeren nå :D

    Du er forresten en kjempe inspirasjon! Tvinger meg ut på løpetur daglig, nå som det er blitt vår!

    Hilsen Bente

    SvarSlett
  44. svaret: LEGE
    eg håpa eg vinne fordi eg elska å trene!! Og fordi det var dødskule ting å vinne;)

    Ha ein fortsatt fin dag!

    SvarSlett
  45. Lege
    Jeg vil vinne fordi premiene var utrolig fine og kan være med å hjelpe meg med å få opp motivasjonen til trening. Har blitt veldig dårlig til å trene etter jeg slutta på fotball, så kanskje nytt trenigstøy hjelper meg til å begynne å trene igjen? :)

    SvarSlett
  46. Lege er yrket =)

    Er en fattig lærerstudine som rett og slett ikke har råd til å kjøpe fine treningsklær!

    SvarSlett
  47. RIGTIG SVAR: LEGE

    Jeg bruker mye av fritiden min på å trene, fordi jeg elsker det! Jeg trener 4-5 ganger i uken. Grunnen til at jeg såå gjerne har lyst til å vinne er fordi jeg aldri finner skikkelig treningstøy! Jeg vil ha treningstøy som jeg føler meg komfortabel i! Jeg trener både inne og ute, så disse premiene dine var helt toppers :)
    Ps: Bloggen din gir meg stor motivasjon til å fortsette å trene! Digger at du legge ut hva/hvordan du har trent! Stå på.

    SvarSlett
  48. Svar: Lege

    Nå som våren nærmer seg er det tid for jogging og turer. Derfor hadde det vært fint med nye treningsklær :)

    -Tanita

    SvarSlett
  49. Lege :-)

    har ikke fått trent på snart to år pga ventetid på opperasjon, jeg ble opperert sist uke. nå gleder jeg meg til å virkelig komme i gang igjen med treningen.

    Stine

    SvarSlett
  50. Lege er jeg ei,
    men det var det som svaret blei!
    Har fått prolaps i rygg,
    så her må trenes mer og jevnere
    for å bli trygg,
    at slikt ikke skal hende meg igjen,
    for denne omgamgen var riktig slem! (Smil)

    SvarSlett
  51. Yrket er lege:-)
    Hadde satt veldig stor pris på disse klærene, da jeg har lagt mye på meg siden jeg fikk samboer. Altså den kjente samboervekten. Har begynt å trene nå, men har ingen treningsklær som passer lenger. Har blitt endel strørre over hoftene og så trenger virkelig en ny jakke.. Er på jakt etter en selv. Men likte denne så utrooooolig godt... Krysser fingre,tær og ben:-D

    SvarSlett
  52. Yrket er LEGE.

    Trenger virkelig det ekstra "pushet" til å komme meg på trening oftere, og nytt og fint treningstøy tror jeg er akkurat midt i blinken! Skal til Kos i sommer og behøver virkelig å få form på sommerkroppen.

    SvarSlett
  53. Svaret er LEGE :D
    - Nye og freshe treningsklær hjelper stort på motivasjonen til å leve et sunt og godt liv. I en travel hverdag er det viktig å holde på treningen, slik at man skaffer seg livsglede og overskudd, og holder seg i form. Derfor mener jeg at jeg fortjener å vinne. Det hjelper med litt freshe klær for å holde motivasjonen oppe når man holder på så svetten siler. Akkurat nå i en travel eksamenstid føler jeg selv at jeg både trenger og fortjener dette :)

    Håper ikke det har noe å si om jeg er anonym.. Skjønner ikke helt dette med profil osv..
    Men uansett; Kul konkurranse!!

    SvarSlett
  54. LEGE er svaret.
    Nytt treningstøy = inspirasjon og motivasjon rett og slett. Har mest turtøy og ikke treningstøy. Og bruker nettopp det som en kjempeunnskyldning for ikke å trene!

    Hilsen Wenche

    SvarSlett
  55. Svaret er lege.

    Jeg har lyst til å vinne fordi jeg rett og slett trenger nytt treningstøy, men har ikke fått kjøpt meg det. :)

    SvarSlett
  56. svaret er lege

    og grunnen for at jeg fortjenner å vinne den er at jeg alltid bruke mammas sin jobbejakker fordi jeg ikke har min egen og det pleier å gå på henne av og til (hehe sorry mamma)

    SvarSlett
  57. Svaret er lege.
    Jeg fortjener å vinne fordi jeg endelig har kommet inn i rutiner med treningen etter nesten 2 år helt uten. Nye treningsklær er veldig motiverende, så jeg ville ikke takket nei til det :)

    MarteF

    SvarSlett
  58. Svaret er lege.

    Jeg fortjener å vinne fordi jeg elsker å jogge ute og den blå releasejakken virker å passe perfekt til jogging i værharde Bergen,og til jogging på kalde sommerdager i Byrmarka i Trondheim!

    SvarSlett
  59. Det blir vel LEGE :-))

    SvarSlett
  60. Svaret er lege.

    Jeg fortjener å vinne fordi jeg rett og slett elsker å trene, og dermed vil treningsklærne bli flittig brukt hos meg.
    Måtte den beste vinne! Heia Rosenborg :)

    Cathrine K

    SvarSlett
  61. Svaret er LEGE! Og hvorfor jeg vil vinne; nettopp fordi jeg ikke har fått motivasjonen til å begynne igjen, etter en kneoperasjon som resulterte i at jeg måtte legge fotballen på hylla..

    SvarSlett
  62. Lege!

    Jeg fortjener å vinne fordi jeg har trent av meg mange mange kilo det siste halvåret og nå er mitt gamle og slitte treningstøy altfor stort og lommeboken tom.

    SvarSlett
  63. Ida. Svaret er lege!
    Jeg er veldig opptatt av å trene, og mye av uka mi går med til nettopp det. Jeg syns det er viktig med godt og riktig treningstøy som er behagelig og som ser bra ut, men det er desverre alltid veldig dyrt! Så derfor håper jeg på å vinne en av disse flotte premiene! :)

    SvarSlett
  64. ida-karoline

    Svaret er Lege.

    Jeg trener 5-6 ganger i uka, og har nå gått ned noen kilo, derfor er alle treningsklærne mine for store og jeg har derfor følt meg som en dass de siste månedene på sats. For meg er det viktig å føle seg vell når man trener og det gjør man i fine klær. På grunn av dette håper jeg å vinne en av disse fantastiske premiene:)

    SvarSlett
  65. stella mccartney = L
    Sex and the city = E
    Gucci = G
    Demidov = E

    Berre slik du ser jeg ikke fjusker, for det blir for dumt :)

    Ettersom jenteturen til riga ble avlyst pga vulkanen hadde det vært kjekt om noe positivt kom ut av denne dagen:)Trener mye så det hadde vært morro med nye fine treningsklær:)

    SvarSlett
  66. Svaret er lege

    Jeg trener ganske mye og spesielt nå som sommeren begynner å nærme seg :)Jeg trenger virkelig nye treningsklær . For øyeblikket så springer jeg rundt i de gamle t-shirtene til pappa og reklamerer for traktorer og felleskjøpet :) Jeg syns det er viktig å føle seg vel når man trener og det ville jeg garantert med de klærne + at de holder motivasjonen oppe :)

    SvarSlett
  67. Guro: Svaret er lege!
    Har egentlig aldri vært spesielt opptatt av trening, men etter å ha begynt å lese bloggen din har jeg blidt veldig inspirert(selvom jeg ikke tror jeg får til å trene like mye som deg) og har nå tenkt å melde meg inn på ett treningssenter. Og da passer det jo supert med nye treningsklær:)

    SvarSlett
  68. Svaret er LEGE. Jeg vil vinne fordi jeg elsker å trene og det beste som er når man trener er behagelige klær slik som disse.

    SvarSlett
  69. Lege

    fordi jeg ønsker meg sånn jakke..

    Lise

    SvarSlett
  70. Yrket er lege :)

    Har det siste året trent meg 12 kg ned i vekt ved hjelp av jogging og anna kondisjonstrening. Veldig motiverande å sjå at klea er blitt for store, men trenger derfor nokken nye ;-)

    SvarSlett
  71. Lege!
    Trenger sårt en ny jakke

    SvarSlett
  72. Svaret er lege!
    Det var en gang en jente, som ikke kunne vente for lommeboka var helt tom og formen den var helt på bånn.
    Treningstøy hun måtte ha og ønsket seg et vakkert ja!
    Tøyet skulle brukes til en god sak, nemlig å stramme opp hennes bak!
    Hilsen Ida Margrethe

    SvarSlett
  73. Svaret er Lege!
    Hadde vært stor motivasjon å vinne treningsklær... Sliter litt med akkurat det for tiden! :)

    SvarSlett
  74. Lege !

    Jeg vil veldig gjerne vinne fordi jeg trener hver dag, og treningstøyet blir fort slitt og det koster jo litt å kjøpe nytt. Ellers har jeg ikke noe god grunn altså annet enn at jeg har bursdag på onsdag :D

    SvarSlett
  75. Svaret er LEGE

    (Kjempefine premier :-))

    SvarSlett
  76. LEGE! :)

    Jeg vil vinne treningstøy, eller jakke, for jeg er fattig student.. Treningstøy og jakker er nok ikke det som er førsteprioritet da! Jeg trener på Sats på Bakkebro der hvor du trener, og jeg har faktisk stjelt et par treningsmetoder av deg. Hehe. :)

    SvarSlett
  77. Det må bli lege.

    Jeg trenger inspirasjon til å komme igang med litt skikkelig trening etter at kiloene har kommet krypende det siste året.

    SvarSlett
  78. Svar: Lege
    Jeg er lærling i ambulansen, som er en fysisk krevende jobb. For å unngå belastningsskader er det utrolig viktig for meg å trene regelmessig, og som lærling har man ikke mye penger til overs. Gode treningsklær er viktig, ikke bare for komfort under trening men også for å føle seg vel :) Hilsen Ingvild

    SvarSlett
  79. Lege

    Må visst begynne å trene igjen for nå blir jeg stiv og støl bare av litt bøy og tøy. Men så har visst treningstøyet krympet i vask siden sist ;-) Eller, gud forby jeg har vokst :-(
    Mvh
    Sonja

    SvarSlett
  80. Hei!

    Svaret er LEGE!

    Er glad i å trene og liker å se ok ut når jeg trener, selv om det nok er litt for sjelden man fornyer sine etterhvert så utvaskede treningsklær! Hadde ikke vært så dumt å vunnet ett av disse lekre, nye plaggene nei! :)

    Hilsen Hanne fra Mo i Rana.

    SvarSlett
  81. Lege ;)


    Jeg vil gjerne vinne fordi jeg i januar meldte meg inn på 3T på Leangen. Jeg har en god del kilo jeg skal ta av så da trenger jeg jo klær :) Har BH til å holde puppene på plass og bukse, fikk fra kjæresten. Men t-skjorte og jakke har jeg ikke ;)

    Håper jeg vinner ;)

    SvarSlett
  82. Svaret er LEGE!!

    Er ikke særlig glad i å trene, men er nå igang med opptrening etter ryggoperasjon. Starter på rygggskolen 1.juni, utrolig hva nytt treningstøy kan gjøre med motivasjonen både til treningen og den 14 mil lange veien frem og tilbake..
    ;0)

    HildeR
    mari_gull(ætt)yahoo.no

    SvarSlett
  83. Svaret er lege.
    Jeg må innrømme at jeg ikke trener så mye, så jeg har ikke noe treningstøy. Jeg har veldig lyst til å begynne fast med trening, sånn som du gjør, og da har jeg jo veldig lyst på skikkelig treningstøy. Jeg begynner også snart med eksamen på skolen, så det hadde vert litt kjekt å fått noe annet å gjøre oppi all lesingen, noe som du faktisk ikke får dårlig samvittighet av etterpå! :)

    SvarSlett
  84. Lege er svaret:) Jeg har over lengre tid slitt med å finne motivasjon til å trene, blant annet på grunn av en overbelastningsskade i begge beina som aldri kommer til å gå bort:( Det er derfor mye jeg ikke kan gjøre på et treningssenter, og jeg opplever alltid nedturer når jeg er der i form av ting jeg ikke klarer å gjøre, smerter, og en kropp som ikke samarbeider. Dette har ført til noen ekstra kilo som jeg gjerne vil bli kvitt før sommeren. Jeg blir alltid inspirert når jeg leser bloggen din og opplever en større og større vilje til å presse meg selv igang når jeg ser hvor målrettet og selv-motiverende du er:)Når selvfølelsen ikke er helt på topp hjelper det alltid litt å føle seg fin og kult antrukket, så nytt treningstøy vil definitivt ha den effekten på meg! Fortsett med innleggene dine om trening, jeg tror du motiverer og inspirerer mange til å leve en mer aktiv hverdag! Super blogg:) Hilsen Caroline M

    SvarSlett
  85. Lege!

    Fordi jeg nettopp har meldt meg på Oslomaraton i september! Opptrening har herved begynt..(jeg ble utfordret av min venninne, og sender utfordringen videre til... deg!)

    SvarSlett
  86. lege :)
    jeg vil vinne fordi jeg er dårlig på å kjøpe meg nytt treningstøy. Blir somregel de samme t-skjortene fra skandiacup 2001.
    og den ytterjakka var forresten utrolig tøff!

    SvarSlett
  87. Svaret er LEGE.

    Jeg trenger sårt nye treningsklær. Jeg har akkurat fått en nydelig baby, men kroppen er ikke helt i shape. det hadde vært gøy å trene i noe ennet enn slitne mamma- og ammeklær.

    SvarSlett
  88. Svaret på yrket er LEGE.

    Jeg er veldig interessert i kropp, ernæring og helse. Trening er en del av hverdagen min og trening alene og sammen med andre gir meg ufattelig mye. Jeg er forfengelig av meg, også på trening, og jeg syns det å trene i nye klær er mye mer motiverende enn den slitte buksen og den utvaskede t-skjorten som av en merkelig grunn har blitt en gjenganger. Uansett hvor motiverende treningsmusikken på ipoden er så er det morsommere å føle seg fin før man trener, mens man trener og selv etter økten.

    SvarSlett
  89. Lege.

    Jeg er en student som så vidt klarer å få endene til å møtes, og har derfor ikke råd til å kjøpe såmye nytt treningstøy. det er så masse fint der ute, og jeg irriterer meg over qat jeg alltid klarer å bruke opp (de FÅ) pengene jeg har til overs på tull og tøys, istedet for noe fornuftig som treningstøy :)

    må også nevne at jeg trener 4-5 ganger i uka, og å vaske så mye tøy tar også på økonomien (les: varmtvann koster skjorta!). :)

    SvarSlett
  90. svaret er LEGE og jeg fortjener å vinne fordi jeg trenger nye treningsklær og motivasjon til å trene:)

    SvarSlett
  91. Hei! Svaret er lege : - )

    Jeg håper at akkurat jeg vinner fordi, jeg trenger treningsmotivasjon og det var veldig fine premier som jeg håper å vinne.

    :D

    SvarSlett
  92. Lege.

    Jeg har klart å gå ned 10 kilo kun ved å spise sunnere, men har samtidig "krympet" meg ut av alle treningsklærne jeg har. Skal begynne med trening nå i sommer (siden skole har tatt opp all tiden min) og hadde vært flott med nye klær sånn at treningslysten kommer som den skal! :)

    SvarSlett
  93. Yrket er LEGE!

    Siden jeg har blitt så flink å kommet godt i gang med trening, så hadde det vært ypperlig med nye Treningsklær :)

    SvarSlett
  94. Svaret er Lege:)

    fordi jeg liker å trene, og bloggen din inspirerer meg til å komme meg ut å trene på dager hvor jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt/lyst å trene.

    SvarSlett
  95. Løsningsord: Lege

    Min begrunnelse: Jeg trenger nytt treningstøy til sommeren, siden det gamle tøyet bynner å blir litt for smått til meg.

    SvarSlett
  96. Lege:)

    Har kjempelyst å vinne. Trenger treningsmotivasjon, og da gjerne i form av klær:)

    synnøve sørensen

    SvarSlett
  97. Svaret er lege!
    Jeg har kjempe lyst til å vinne siden jeg faktisk trenger nytt treningstøy og disse premiene var jo kjempe fine! Og da er det også litt ekstra gøy å trene ute f.eks for å vise det fine tøyet :D

    SvarSlett
  98. Riktig svar er : Lege

    Hadde vært helt topp med nytt treningstøy. Jeg var godt igang me treningen før påske, trene så og si hver dag. Så fikk jeg en belastningsskade i begge knærne i påska, så får ikke trent noe nå :( Dessuten fikk jeg i dag en strekk i ryggen, så nå er jeg virkeli helt satt ut. Så når jeg blir "frisk" igjen og kan trene har jeg sikkert lagt på meg, og alt av gammelt treningsutstyr er for lite, så da hadde det vært suverent med nytt treningstøy ;)

    Karoline Nonstad

    SvarSlett
  99. Riktig svar: Lege

    Har nettopp kommet i gang igjen med treningen min og skulle gjerne trukket på meg noe nytt av treningstøy :) Det hadde økt min motivasjon og gjort det til å bli enda gøyere!! pågangsmotet ditt innen trening inspirerer meg! Veldig fin blogg :)

    SvarSlett
  100. svaret er lege
    Først vil jeg si at du inspirerer, du virker som en sterk og selvsikker jenta som går for det du vil.
    Jeg har veldig lyst å vinne, på grunn av et prolaps i ryggen har jeg de siste månedene ikke kunnet å trene. Har sånn smått kommet i gang med treningen nå, et nytt treningstøy hadde hjulpet meg med motivasjonen:)

    SvarSlett
  101. monica n

    Riktig svar er lege:)

    grunnen til at jeg vil vinne, er fordi treningstøy er som sko, du får aldri nok. I tillegg til at jeg trener regelmessig, får jeg bedre motivasjon til å trene dersom jeg føler meg fresh i treningstøyet. Premiene var veldig kule og jeg har vært inne på sidene dems for å kikke litt på treningstøy, men det er så mye enklere å gå i butikkene og kikke OG prøve klærne så kanskje jeg får mersmak dersom klærne er bra:)

    SvarSlett
  102. Lege:)

    Grunnen til at jeg har lyst til å vinne er at jeg burde virkelig komme meg mer ut og trene! Uheldigvis mangler jeg motivasjon, men med nye treningsklær blir det nok mye bedre! Kjøpte meg nytt skiutstyr i høst og jeg har aldri gått så mye på ski som i vinter!

    SvarSlett
  103. Svaret er; lege :- )

    SvarSlett
  104. Svaret er Lege :)

    Grunnen til at jeg vil vinne treningsklær er fordi t jeg trener mye, å da er det godt å ha behaglige klær å trene i :)

    SvarSlett
  105. fikk for ikke lenge siden påvist en kronisk sykdom. Dette medfører medisinering som igjen gjør at jeg legger på meg.
    vil gjerne vinne treningsklær som gjør at jeg får bedre motivasjon til å trene:)

    SvarSlett
  106. svaret er lege...
    jeg vil gjerne vinne treningstøy fordi jeg trenger nytt treningstøy og kjenner at motivasjonen ikke har vært helt på topp en siste tiden, men kom over din blogg for noen uker siden og ble kjempe inspirert, jeg har til og med lest de de gamle innleggene for å passe på å få med meg alt, og bli ekstra inspirert, stå på.. bloggen hjelper masse på treningslysten:)

    aina

    SvarSlett
  107. Svar: Lege

    Jeg vil bli utrolig glad om jeg vinner fordi jeg er student og alenemor, og kan for tiden bare drømme om å kjøpe noe særlig klær til meg selv. Og drømme gjør jeg!

    Tonje

    SvarSlett
  108. Margrethe Christiane23. april 2010 kl. 22:09

    Løsnings ordet er LEGE.

    Min grunn til at jeg vil vinne er fordi jeg trener 4-5 dager i uken, og jeg som alle andre trenings glade jenter så kan jeg ikke får nok av treningstøy! :-) Hele familien min er trenings fikserte og i sommer skal vi på topp tur, kanskje skal vi ut å gå på isbred i Jotunheimen, og hva hadde ikke passet bedre med en ny skalljakke på tur?. Trening er trening, men det gir ekstra motivasjon med litt fresht treningstøy! :) det er det ingen tvil om!

    SvarSlett
  109. Svar: Lege

    Har egentlig ingen god begrunnelse for hvorfor jeg fortjener å vinne noe mer enn noen av de andre som har deltatt..

    SvarSlett
  110. Bilde 1: Fjerde bokstav i fornavnet til denne designeren: SteLla Mccartney = L

    Bilde 2: Andre bokstav i tittelen på denne TV-serien: SEx and the city = E

    Bilde 3: Først bokstav i
    dette designermerket = Gucci = G

    Andre bokstav i etternavnet til denne Rosenborgspilleren: Vadim dEmidov = E

    = Yreket ble LEGE

    En morsom og litt annerledes konkuranse, der jeg måtte søke/å finne noen av svarene.

    Hadde hvert kjempe morsomt å vinne. Treningsklær er noe man aldri får nok av ! Nye treningsklær gir også bedre motivasjon til å komme seg på trening og man føler også seg vel. Noe som også er viktig :-)

    tvitvi

    SvarSlett
  111. Svaret er LEGE

    Trener hver dag, og som student er det dyrt med ordentlig treningstøy. Kan jo også brukes når jeg skal på fjelltur til sommeren.

    SvarSlett
  112. Svar: Lege

    Fordi jeg blir ekstra motivert av fint treningstøy! :)

    SvarSlett
  113. Svaret er lege, og jeg svarer fordi trening skal mitt nye liv prege. Sunnhet og helse skal nå prioriteres først, og jeg etter ny treningslærdom er tørst. Leser din blogg pga den er inspirerende ang trening og mote, på lik linje som bla Linn Elisabeths og fottballfrue er! Blogger med innhold:-) mvh Sissel L

    SvarSlett
  114. Svaret er lege :)
    Hvorfor jeg skal vinne? Jeg har jo selvfølgelig lyst på de fine premiene da, må være god grunn det :)

    SvarSlett
  115. Svaret er Lege.. :-)
    Og hvorfor jeg skulle vinne? Trenger sårt nytt treningstøy etter å ha lagt litt på meg under graviditet. Nå skal de ekstra kiloene bort, og da er det utrolig kjekt og fakitsk litt motiverende med nytt og tøft treningstøy! :-)

    SvarSlett
  116. Lege :)
    Jeg har gjennopptatt treningen og trenger nytt tøy :)

    SvarSlett
  117. lege:)

    Skulle gjerne hatt noe nytt treningstøy. Jeg trener ganske ofte og trenger nytt trenngstøy hele tiden, så dette hadde vært midt i blinken! :)

    SvarSlett
  118. Lege :-))

    Du må ønske Vadim lykke til i kveld ! :D

    SvarSlett
  119. Svar: Lege

    Jeg trener til Oslo Maraton i September, halvmaraton, og kunne derfor trengt noen nye treningsklær. Du inspirerer!

    SvarSlett
  120. Lege.
    kaja.1994@hotmail.com

    SvarSlett
  121. Tove sa :
    Lege

    tova-9@hotmail.com

    SvarSlett