mandag 26. april 2010

Mandag




Topp - See by Chloè
Skjorte - Gant
Blazer - Saints and Mortals
Strømper - Zara

I går var det altså klart for kamp! Rosenborg spilte mot Lillestrøm på Lerkendal, og vi jentene var selvfølgelig på plass. Hadde en koselig kveld i kveldssola her i Trondheim. Men i dag var det tidlig på'n igjen. Det er kun 1 og 1/2 uke til min første eksamen, og etter det går det så og si i ett med de fem neste. I dag skal jeg dukke ned i biologiboka mi, noe som faktisk ikke er så aller verst. Synes det er verre å lese norsk språkhistorie, så i dag skal nok lesingen gå forholdvis greit. Skjønner at det er flere av dere lesere som skal ha eksamen denne våren, er det noen av dere som er privatister, og i så fall; hvilke fag tar dere?


8 kommentarer:

  1. norsk litterær- og språkhistorie kan man bare legge bak seg når eksamen er over;)...tungt å lese samtidig gørr kjedelig..heheh....jeg har norsk(som u sikkert forstår;)) og medie. tror ike jeg skal klage med de tre eksamene jeg har i forhold til deg. Du er kjempeflink og en motivasjonsfaktor for meg frem til eksamen....stå på!!<3

    SvarSlett
  2. hvilket fag skal du komme opp i muntlig?

    SvarSlett
  3. Jeg tar jus som privatist. Bare to uker igjen til eksamen! Panikk!

    SvarSlett
  4. Godt å lese at dine dager er like spennende som mine :) Jeg tar opp bokmål og nynorsk skriftlig, biologi og religion.

    Ha en fortsatt fin dag, og lykke til på kommende eksamner :)

    SvarSlett
  5. Hei igjen! :)
    Åjadda, eksamener i fleng, 7 tilsammen. :) Har akkurat hatt i norsk muntlig, det gikk bra men var noen tunge dager med norsk historielesing ja. :) Lykke til på eksamene dine! :-)

    SvarSlett
  6. Utrolig kult outfit!

    SvarSlett
  7. Tar ingen fag som privatist, men skal ta en opptaksprøve til en skole i Polen neste uke. Så derfor har jeg litt over en uke på å komme meg igjennom Bi2 - boken.. Lykke til med eksamenene :)

    SvarSlett