torsdag 24. februar 2011

Alternativ trening

Hva gjør man når treningssenteret ditt holder stengt i vinterferiuka? Da finner man på alternative treningsopplegg. Denne uken har jeg derfor trent masse ute i snø og kulde, og det har vært overraskende deilig! For det første er det nesten like tungt å løpe i snø, som det er i sand, altså veeeldig tungt. For det andre er det utrolig forfriskende å trene ute i frisk luft igjen, jeg er passe lei tredemølla nå...

Har derfor hatt mange langkjøringer, løpt alt fra 6 km til 1 mil. Med god musikk på ørene, har det gått som en drøm.

Kom akkurat inn døren nå etter en times løpetur ute. Var ordentlig kaldt i dag, men har utrolig bra treningstøy fra 24, som virkelig holder meg varm.

Og hva passer vel bedre etter en løpetur i kulda, enn litt styrketrening i bassenget? 30 grader i vannet er ikke verst å komme inn til. I tillegg har vi motstrøm som jeg kan svømme mot, perfekt trening for hele kroppen!

Fra dette....

..til dette...!

6 kommentarer:

 1. Så flink du er :D

  SV: :) Jeg også :D

  SvarSlett
 2. Så herlig :) beundrer deg din motivasjon til å trene, både innendørs og utendørs! det rare er at om man kommer inn i den rytmen får man jo bare MER energi :) Jeg vet det så godt, men likevel kommer jeg ikke skikkelig igang igjen. Pauser er virkelig ikke bra! Blir fryktelig vansklig å komme igang igjen :P

  Sv: Vi har nok alle det, men gud så fortvilende det er :P Heldigvis er det ikke heeele tiden ;)

  SvarSlett
 3. Du inspirerer meg til å trene ute. Kan du komme med tips til hvilke klær man bør ha for å trene ute i kulda og hvilke du vil anbefale?

  SvarSlett
 4. Bra du fant ut at utetrening funker på vinteren også,går glipp av en del med treningen når en kun trener på flatt og jevnt underlag! Også er d ganske pysete å trene inne hele vinteren,såå kaldt er det jo ikke ute:)

  SvarSlett
 5. Kan du lage et innlegg der du viser hvilke styrkeøvelserr du gjør når du trener styrke?:D

  SvarSlett
 6. jeg lurer bare på hvor mye du forbrenner når du trener? Vi har litt lik kroppsbygning, og jeg bruker pulsklokke når jeg trener, men jeg klarer aldri å forbrenne 1000 kcal på en time...hvor mye ligger du på etter en times hard trening?

  SvarSlett