torsdag 10. februar 2011

Støtt verdens mødre på morsdagen


Søndag er det klart for morsdag, dagen hvor vi alle kan gi mødrene våre en ekstra liten oppmerksomhet. Jeg vet hvertfall at min mamma fortjener det:) Hun er selvsagt, for meg, den beste mammaen i verden!

Førstkommende søndag gir oss for øvrig også muligheten til å hylle verdens mødre. Vi er ufattelig heldig i dette landet, med tanke på hvordan ting ligger til rette for oss i forhold til det å få barn. For fattige kvinner i Afrika og Asia er det å bli gravid noe av det farligste de utsetter seg for i livet, og ofte er det få og enkle grep som skal til for å hindre at de dør. CARE bidrar til å gi disse kvinnene økonomisk trygghet, og dermed også muligheten til å ta vare på sin egen helse.

Ved å kjøpe et morsdagskort som det under, det kan du gjøre HER, støtter du CARE og deres prosjekter. Kortet koster kun 30 kroner, og det følger med søte mamma-tatoveringer;) Kortene kan også kjøpes i alle Esthetiques-butikker. Har du tenkt til å lage et hyggelig kort til moren din førstkommende søndag, kan du jo like gjerne støtte et flott prosjekt som CARE også:)

Verdens beste mamma - fortjener verdens søteste kort!2 kommentarer:

 1. Hei Katarina,

  tusen takk for et flott innlegg om CARE i forbindelse med morsdagen.
  Håper du og mammaen din hadde en fin dag. :)

  Vennlig hilsen,
  Ida S. Fossvik,
  CARE.

  SvarSlett