fredag 5. februar 2010

Den nye trendenDe siste årene har chiuaua-hundene vært svært populære blant kjendisene, men nå har det dukket opp en ny trend, både i USA og England. Og ventelistene er super lange! Nå skal du nemlig bytte ut den lille hunden med en liten gris. De kalles få Tea Cup Pigs, og er jo rett og slett bare super søte!!! Tenk å ha en liten sånn? Det finnes faktisk også flere fordeler ved å velge gris fremfor hund. Det er bevist at griser har høyere IQ og er mer intelligente enn hunder. Og de er også kjent for å være svært renslige. I tillegg til dette er de ekstremt kjærlige og elsker å få, og gi kos. Men ikke la størrelsen lure deg, disse små dyrene er svindyre. I USA koster en liten gris rundt 1100 dollar. Heldigvis er det hvertfall slik at folk i England, hvor denne trenden virkelig har tatt av, må ha en lisens for å gi husly til denne lille krabaten.

Og når alt dette er sagt, skal det sies at jeg fortsatt ønsker meg hund! Men jeg må virkelig innrømme at det ikke hadde vært meg i mot og hatt en liten gris tuslende rundt her. Jeg håper for øvrig bare at disse stakkars smågrisene ikke blir solgt til alle og enhver, slik at de ikke blir stelt godt nok med.

Hva synes dere om denne nye trenden? Blir dere sjarmert av smågrisene?

4 kommentarer:

  1. De er jo utrolig søøte da <3 Den nye trenden er jo ganske kul på en måte at lissom sånne små griser kommer til å vere oppi veska til folk : )

    SvarSlett
  2. jeg synes de er søte jeg da. Tror det er ganske lett å lære dem triks også faktisk siden de er ganske smarte :)

    SvarSlett
  3. hej! :) ja det var väldigt trevligt! ja nu är jag i sverige, men åker tillbaka till trondheim i början på nästa vecka tror jag. galan va okej, lite långtråkigt bara, tog sån tid :) vi hörs i trondheim.

    SvarSlett