torsdag 11. februar 2010

Katarinas brilleunivers


Til venstre: Ray-Ban
Til høyre: Pappas solbriller fra 90-talletTil venstre: Solbriller fra Marc Jacobs
Til høyre: Pappas Ray-Ban briller fra 80-talletDisse trenger kanskje ingen utdypende kommentar?

Nå nærmer våren seg, og snart kan vi dra frem solbrillene igjen. Det gleder jeg meg til! Skal legge ut et blogginnlegg om hvilke favoritter jeg har plukket meg ut denne sesongen litt senere:) Her er litt av utvalget jeg har på brillefronten, noen er jo mer brukt enn andre. Men jeg er stadig på utkikk etter nye modeller, og jeg har allerede vært i brillebutikken for å sjekke ut de nyeste modellene. Hvordan synes dere trenden skal være i år?

10 kommentarer:

 1. Hvordan kan du få de svarte strippene på post tittelen? Jeg har også blogg på blogspot men har ikke muligheten til å gjøre det...

  SvarSlett
 2. Mange kule solbriller=)

  herlige bilder=)

  Hilsen www.mindreverdig.blogg.no

  SvarSlett
 3. på det bilde hvor du har solbriller fra marc jacobs på.. hvilken lipgloss bruker du der?:) håper du tar deg tid til å svare:)

  SvarSlett
 4. Kule solbriller:D Hvor lenge skal du være i Oslo egentlig??

  SvarSlett
 5. heisann....digge solbriller, selv elsker jeg Ray-Ban oxo. kult blogg forresten,titter innom her ganske så ofte;). Du som elsker alt fra mote til det minste lille ting(positivt ment:)) har u noe ide om hva man kan gi i bryllupsgave. noe som begge kan ha glede av. har sett de bildene av smykkene fra Lorange design som u la ut..de var utrolig kule og personlig. Kan d være noe for brudeparet syns u??...

  SvarSlett
 6. Takk for det!

  Til anonym: Tror jeg bruker en rosa en fra MAC på det bildet! Er en av mine favoritter, for den er uten glitter og sitter veldig bra!

  Anonym: Jeg skal være i Oslo til i morgen, da går turen tilbake til Trondheim!

  SvarSlett
 7. Til Eva: Jeg tror jeg har en mal som heter Mininam lefty eller noe. Men mener jeg kanskje fikk denne malen oversendt av en som het Maren G! Beklager at jeg ikke klarer å hjelpe mer enn det...

  SvarSlett
 8. Til need some help!
  Oj, jeg er jo bare 20, så må innrømme at jeg aldri har vært i bryllup! Men jeg elsker jo å gi( og få;) gaver, så jeg kan jo prøve å gi noen tips!

  Dersom det er gode og nære venner av dere tenker jeg at det alltid er hyggelig å gi en mer personlig gave. Det er ikke like gøy å gi bort en lysestake, som det er å gi noe du er veldig fornøyd med! ;)

  Og når det er sagt vil jeg si at Lorange Design er den ultimate gavemakeren! Du kan få laget nesten hva du vil, og da er du også med å tilpasse det, slik at prisen ikke blir for høy. Jeg hadde absolutt tatt en telefon, eller gått innom der, å hørt litt om de har noen forslag, noe de helt sikkert har!

  Lykke til! :)

  SvarSlett
 9. takk for tipset katarina! Det er søstern som gifter seg :). Man kan ikke spare på ktuttet, hehe må nesten slå til med noe personlig og utradisjonelt. skal absolutt titte innom Lorange Design.
  ha en forsatt god dag

  SvarSlett
 10. Synsam butikkene er preget av et stort utvalg av brilleinnfatninger, brilleglass, kontaktlinser og solbriller. Man vil finne alt innen synshjelpemidler, gode garantiordninger og ikke minst også en sterk faglig kompetanse. Synsam skal være den ledende aktøren innen utvalg av design- og merkevarer for optiker markedet.

  SvarSlett