torsdag 18. februar 2010

Min mening: Kos Bar & Lounge

Det var noen som lurte på om jeg kunne skrive en anmeldelse av restauranten Kos Bar & Lounge i Trondheim, så her kommer et lite innlegg om hva jeg synes.
Det første som slo meg da vi kom inn, var at de har utrolig fine lokaler, med dempet belysning og kult interiør. Men noe som trekker en del ned er at vi ikke så en servitør i lokalet før vi hadde satt oss og ventet i rundt ti minutter. Men et stort pluss er at de har en spennende og variert meny, med mange godbiter. Dessverre viste det seg at vi ikke fikk bestille det vi hadde kommet for å spise. Vi hadde nemlig hørt at de serverer Crispy Duck, men når vi skulle bestille, viste det seg at man må forhåndsbestille denne retten dagen før. Litt spesielt, og litt skuffende. Hvordan i all verden skal man vite det? Ikke står det i menyen, og ikke på nettsiden deres heller.
Når det er sagt bestilte vi en slags tapasrett med vårruller, scampireker, dim-sum og kyllingspyd, og denne retten smakte utrolig bra! Etter min mening har de altså litt forbedringspotensiale, men
maten i seg selv får terningskast 6 av meg!

Noen andre som har vært der? I så fall, hva synes du?

4 kommentarer:

 1. har ikke vært der enda : )

  SvarSlett
 2. Er ofte på Kos lørdager. Lunchbuffet fra kl. 14.00. Thai inspirert mat som smaker godt. Er enig i at servicen har forbedringsmuligheter.

  SvarSlett
 3. takk for anmeldelse!

  SvarSlett
 4. enig i at det er artig med noe litt annerledes i trondheim, men service/betjening er jo en skandale, både på dag og kveldstid... rot og tull hele tida, men de redder seg på maten.. :-)

  SvarSlett