søndag 14. februar 2010

Den perfekte cupcake!

I jakten på den perfekte morsdagsgaven, kom jeg over denne nydelige cupcaken!!! Det er virkelig, for meg, en perfekt gave å gi til en du er glad! Jeg kjøpte derfor en til mor, og en til meg selv;) Den til meg selv kjøpte jeg fordi jeg rett og slett ikke klarte å stå i mot fristelsen. Den lille cupcaken er nemlig et lite smykkeskrin. Og det beste av alt, er at man kan kjøpe et eget stativ til disse muffinsene, og så ha flere ulike cupcakes på stativet;) Ikke er de særlig dyre heller. Det er jo også et perfekt alternativ til en venninnegave. Du får kjøpt de på Kremmehuset, hvor jeg for øvrig fant utrolig mye fint!

Det blir en rolig søndag på oss her i Trondheim. Håper alle får en herlig dag:)

9 kommentarer:

 1. Kjøpte en sånn til ei venninne av meg når jeg var i Oslo i går. Tenkte jeg skulle fylle den med hjerte marsmellows :)

  SvarSlett
 2. Det var jo kjempe smart. Man kan jo fylle den med mye rart:)

  SvarSlett
 3. Supert tips! Søt gave. Ble kjæresten glad for kaken? Kan du legge inn ett innlegg om hva du studerer?Hva tenker du å bli osv..?=)

  SvarSlett
 4. Ha en fin dag du også : D

  SvarSlett
 5. de er kjempesøte =)

  SvarSlett
 6. sånn har jeg også! De hadde så mange forskjellige på Kremmerhuset at jeg hadde store problemer med å finne EN jeg ville ha selv :D

  SvarSlett
 7. har to sånne selv , men uten sånn fin slöyfe på toppen som din har:P tror jeg må kjöpe flere siden, jeg har knapper i min ene og ringer i den andre :)

  SvarSlett
 8. Til Anonym: Den kostet 99 kr.

  Jeg skal legge ut et innlegg om mine planer og hva jeg leser nå.

  Kaken falt i god smak hos kjæresten ;)

  SvarSlett