torsdag 25. februar 2010

Photoshoot med Det NyeDet Nye har blitt nytt. Det vil si at de har fått en makeover, og er nå primært et mote- og skjønnhetsblad. Og i dag var jeg så heldig å få være modell for en dag. Det var jo en helt ny rolle for meg! Jeg er vant til å stå foran et TV-kamera, men det å stå foran å pose for et fotokamera, det var noe helt annet. I begynnelsen følte jeg meg ganske klumsete, var jo litt redd for at crewet skulle tenke: "Hva i helvete er det HUN driver med?" Men det gikk heldigvis bedre etterhvert. Fotografen, Renate Torseth, var fantastisk dyktig, og ga meg mange tips og ikke minst selvtillit til å stå der å gjøre meg til foran kamera. I tillegg var resten av crewet supersøte, og gutta fra Adam og Eva passet på at håret så bra ut til enhver tid:) Herlig å bli dullet med!

Over her ser dere en del bilder fra dagens shoot, får håpe jeg ikke ser for urutinert ut;) Her er det ene antrekket mitt, det andre var en råkul jumpsuit i olastoff fra Acne, som hadde en korsettlignende topp. Stylingen skulle være veldig nedpå, og bildene blir både farger og i svart/hvitt. Gleder meg veldig til å se resultatet, tror det kommer i slutten av mars. I will let you know:)

6 kommentarer:

 1. hvorfor blogger du ikke hos blogg.no? Jeg kan love det at du hadde fått mye mer lesere

  SvarSlett
 2. Utrolig tøfft antrekk! Den jumpsiuten var bare helt rå. Synes du er like flott uten sminke å jeg. Blir morsomt å se resultate.
  Har du noen gang vært modell? Kunne du tenkt deg å blitt det?

  SvarSlett
 3. kult antrekk hvor er toppen og buksa fra? gleder meg til å se det ferdige resultatet i Det Nye :D vet du når bladet kommer ut?

  SvarSlett
 4. Takk for det! Har aldri vært modell, men synes det var veldig morsomt å prøve meg som en;) Liker nok aller best å drive med TV, men et modelloppdrag i ny og ne, er ikke meg i mot;)

  Anita: Buksen er fra Black, og toppen husker jeg ikke helt! Elsket virkelig den paljettbuksa!!! Tror bladet kommer ut i slutten av mars:)

  SvarSlett
 5. kjæmpe fine bilder :D

  SvarSlett
 6. ååå! Så fin du var! Den buksen var jo bare helt nyyydelig!

  http://www.tessi-la-la-land.blogspot.com/

  SvarSlett