torsdag 11. februar 2010

Looking good at the gymNoen går i gamle filler når de tar turen på treningssenteret, mens andre både sminker og "pynter" seg før de drar for å trene. Jeg er av den typen som drar på trening med sovesveis og uten noe sminke. Jeg kan ha forståelse for folk som ikke vil se ut som takras når de trener, men jeg stiller meg likevel litt uforstående til jenter som kjører på med lag på lag med sminke når de skal på trening. Men det er smak og behag! Noe jeg derimot bryr meg om, er at jeg har et treningsutstyr jeg føler meg vel i.

Det vil si at jeg vil ha komfortable treningssko, og både topp og bukse som er behagelig å trene i. For min del betyr det en bra sports-BH, en tettsittende treningstopp, og noen treningstights. Og jeg skal faktisk ikke legge skjul på at jeg vil føle meg litt fjong i treningsutstyret mitt. Noen føler seg kanskje vel i noen gamle filler, men jeg lever etter den filosofien at jeg muligens presterer et like hakk bedre på mølla dersom jeg har et fresht utstyr. Jeg har allerede en del treningsklær jeg er fornøyd med, men siden jeg nå trener såpass mye, tenkte jeg å unne meg noe nytt.

Jeg er strålende fornøyd med løpeskoene og treningsjakken min, så jeg trenger kun en tights og en topp. Og etter å ha lett litt rundt, tror jeg nå valget faktisk faller på H&M! De har fine treningsklær til en mye rimeligere pris en merker som Nike, Adidas og Puma. Jeg ville derfor dele dette tipset med dere, dersom det er andre enn meg som leter etter nytt treningsutstyr. Når det er sagt, er det en ting jeg vil råde dere til, og det er å investere i noen gode treningssko! Bruk heller mer penger på skoene, og litt mindre på topper og tights:)

Andre enn meg som fikk treningsmotivasjon av dette blogginnlegget? ;) Nå skal jeg hvertfall komme meg bort på treningssenteret, i dag venter 60 minutter med langkjøring på tredemølla!

7 kommentarer:

 1. jeg har kjöpt tights og sports bh på hm, fornöyd med det:) hr bare prövd det på hjemme da :P har ikke fått brukt det på treningsstudio ennå. SHAME ON ME!

  SvarSlett
 2. Enig med deg ja, selv om jeg heller foretrekker nike. Liker heller ikke de toppene uten armer, føler meg så naken ;) Jeg for min del har sminke på når jeg trener, men det er av den simple grunn at jeg trener etter skolen :) Du skulle jo valgt 3T fremfor sats (jobber der, hehe), da hadde du jo hadd mange flere senter å velge mellom, samt gratis svømming hvis du liker det :)

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg er nok av den typen som tar på meg "filler" før trening..bryr meg ikke såå mye om klærne, så lenge jeg har bevegelighet. Fatter heller ikke jenter som kliner på seg flere lag med sminke før trening, ser jo litt rart ut når de blir svette og sminken renner!
  Selv kan jeg dra usminka på trening, men om jeg har sminke på fra tidligere på dagen, så orker jeg sjeldent å fjerne den.

  SvarSlett
 4. Jeg liker å bruke idrettsklær fra H&M. De er rimmelige, søte og kommer i flere farger som er lett å kombinere. Men dete er ikke sånn at jeg trener ofte... det må jeg inrømme! :)

  SvarSlett
 5. Gi oss en oppdatering etterhvert, hva du synes om H&M treningstøyet :)
  Ps: Hvor fort løper du på mølla når har langkjøring på 60 min?

  SvarSlett
 6. Vurderer selv å handle treningsutstyr fra h&m, synes klærne virker både gode å trene i, samt at de ser veldig "spreke" ut, med fargerike og flott osv. Desuten kan man heller kjøpe litt mere når det er en slik prisforskjell.
  Hvis du kjøper hadde det hvert morsomt om du kunne si litt om hvordan klærne er, kvalitet osv ?:)

  SvarSlett
 7. Nå har jeg da bestemt meg, skal bestille H&M-treningsutstyr på nettet! Er jo flere av dere som virker fornøyde, så da får jeg prøve det! :) Skal kjøpe litt med farger, og litt som er ensfarget! Og jeg skal selvfølgelig komme tilbake med om jeg liker det og kvaliteten osv... :)

  Når jeg kjører langkjøring i 60 minutter løper jeg på 10,5 eller 11,0! Dersom jeg har en litt "sliten" dag, løper jeg på 10 i 30 minutter, og 11 i de 30 siste!

  SvarSlett