tirsdag 23. februar 2010

Hva leser jeg egentlig?


Nå er jeg hvertfall tilbake i Asker igjen, og jeg har akkurat tilbakelagt en ny treningsøkt. Ble intervalltrening i dag også, med 2 min x 8, det ble totalt 30 minutter på tredemølla. Trente også litt styrke etterpå. Nå skal jeg være en liten leserotte, skal tilegne meg enda flere kunnskaper fra Naturfagsboka! Blir vel ikke bedre enn det? I morgen blir det også trening, men jeg må også prøve å få lest en del. Er så vanskelig å prioritere lesing, når det finnes så mye annet gøy å gjøre;)

Er flere som har spurt hva jeg studerer og om jeg egentlig studerer, her får dere svaret. Jeg har enda til gode å bli student, for per i dag går jeg under kategorien "privatist"! Jeg leser Naturfag, Geografi, 3Biologi, Norsk og Nynorsk på egenhånd, dvs at jeg ikke går på noen skole. Grunnen til at jeg tar disse fagene er egentlig at våren 2010 er siste mulighet, for de som har tatt fag under Reform`94, og ta disse om igjen. Jeg ønsker jo å ha alle muligheter åpne når jeg skal søke ulike studieretninger, og siden jeg nå ikke jobber, passet det veldig bra!

Nå får jeg grave nesa ned i boka igjen. Men før det må jeg bare skryte litt av kjæresten min, han ble nemlig tatt ut på det norske landslaget i dag! Er jo en stolt liten pike da vet du;) Selv om det også betyr at Vadim da må reise bort igjen neste uke, og det etter at han har vært borte i 14 nye dager med Rosenborg. Men det er vel sånn det er med disse fotballgutta, mye reising! Stolt er jeg hvertfall! :)


Jeg har forresten fått en ny hobby!!! Skal blogge om det i morgen, noen som kan gjette hva den er?

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med Vadim! Veldig fortjent :)

  Hvor trener du når du er i Asker??

  SvarSlett
 2. Takk for det:) Jeg trener på Five55 i Asker:)

  SvarSlett
 3. micke blev uttagen till svenska landslaget! så han åker också bort nästan direkt när han kommit hem. men snaaart så är det slut med resandet. det ser jag fram emot! extremt mycket :) vilka möter norge? och vart ska dom? :)

  SvarSlett
 4. ja det är väldigt tråkigt, är trött på att vara ensam :) dom möter wales. ja det kan vi göra :)

  SvarSlett