mandag 15. februar 2010

Oslo Fashion Week


I morgen er det duket for den offisielle åpningen av OFW, noe jeg gleder meg veldig til! Skal på flere visninger denne uken, men går dessverre glipp av morgensdagens åpning. Reiser nemlig ikke fra Trondheim før onsdag morgen. Men onsdag skal jeg få med meg Venti Uno og TSH. Torsdag blir det også noen visninger, blant annet årets nykommer Soyaaulait, og så skal jeg på åpningen av den nye Samsøe Samsøe-butikken.
På fredag var jeg egentlig invitert på blant annet visningen av den nye brudekolleksjonen til Leila Hafzi, og den hadde jeg virkelig lyst til å gå på! Men skal som tidligere nevnt være konferansier på et MGP-arrangement, og det blir nok veldig morsomt det også!!

Nå skal det trenes! :)

6 kommentarer:

 1. Kan jeg spørre et litt personlig og pinlig spørsmål?

  Trener du like mye den uken i måneden hvor alt kanskje ikke er like gøy?
  Selv kunne jeg ikke tenkt meg å hivd meg på tredemøllen akkurat da...

  Takker for svar :)

  SvarSlett
 2. hva fikk du til valentine av kjæresten? :)

  SvarSlett
 3. Katarina Lovær Solvang15. februar 2010 kl. 15:57

  Hei Katarina : )
  Jeg skal også på fashion week denne uka, håper vi ses! Men jeg kommer bare inn på de visningene som er åpne for alle, ikke at det er noe galt i det, men jeg har sååå utrolig lyst til å dra på åpningen! For fashion week betyr noe spesiellt for meg, jeg føler meg så hjemme der. Det er en spesiell stemning som fyller rommet, og alle er spente og kler seg så kreativt. Jeg blir så inspirert! Men siden du ikke skal/kan dra på åpning, så kan du jo ha en konkurranse på bloggen din om og vinne billeten din til åpning av OFW! Jeg er sikker på at mange hadde blitt med i konkurransen.
  Jeg har hvertfall utrolig lyst til og vinne billeten/ VIP- passet! Jeg kan nesten ikke beskrive følelsen av og kunne ha muligheten til å vinne VIP-pass! Hele kroppen min kribler!
  Mailen min er: katarina.solvang@yahoo.no
  Jeg blir veldig glad hvis du tar deg tid til å svare meg på mail, men ingen tvang : )
  Jeg heter faktisk det samme som deg; Katarina.

  SvarSlett
 4. Hehe, til Anonym: Jeg trener som regel like mye, dersom formen tillater det. Men hvis jeg ikke føler meg bra, holder jeg meg hjemme;)

  Til Katarina:
  Takk for hyggelig kommentar. Morsomt å høre om folk som er så engasjert i mote, er jo veldig ivrig selv! Vi sees sikkert på visningene. Jeg skulle gjerne hatt en konkurranse, men har en sånn invitasjon som gjelder på SMS. Altså er den personlig, jeg får bekreftelsen som gjør at man kommer inn via SMS.
  Men håper du kanskje finner en annen løsning:)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jaja, det gikk vel ikke helt min vei. Men håper at du får en bra dag videre! Takk for at du tok deg tid til å svare : )

  SvarSlett