lørdag 13. februar 2010

Morsdag

Jeg har tidligere tipset dere om hva dere kan gi til deres kjære mor på den store morsdagen i morgen, og her kommer det noen flere.

1. Skriv et hyggelig kort

Et godt tips kan være å skrive et hyggelig kort, og dette synes jeg man burde gjøre uavhengig av om man gir en gave ved siden av, eller ikke:) Gode ord varmer alltid!

2. Velvære
Dersom du ønsker å legge litt mer i det, kan det være morsomt å f.eks lage en liten velværepakke. Den kan bestå av et kort med noen tips til velvære, og så kan du pakke inn en ansiktsmaske, en skrubb og en bodylotion. De fleste kvinner elsker sånt! Man kan også gi duftlys og andre ting til badet.

3. Kake eller frokost på sengen
Hvis du ikke vil bruke noe særlig med penger, kan du alltids vekke mor med nybakte muffins! Er du ikke en bakemester, kan du gjøre det enklere for deg selv ved å bare lage vanlig frokost, og servere den på sengen!

4. Lag flere pakker
Selv har jeg valgt å pakke inn gavene til mamma i flere pakker, det gjør det jo mer spennende! Selv om gavene i seg selv ikke er særlig store, setter det litt ekstra preg på gaven! Bare se på bildet over, der har jeg laget tre pakker, og skrevet nummer på de slik at mamma skal pakke de opp i riktig rekkefølge:)


En liten oppmerksomhet bør man vel gi, jeg vet at hvertfall jeg hadde satt pris på det!

7 kommentarer:

 1. jeg og syns man skal gi litt oppmerksomhet på sånne dager :) takk for dette innlegget, fikk mye tips:D

  SvarSlett
 2. Det blir helt klart en ekstra oppmerksomhet til mamma i morgen! Og ikke minst til venninnen min som ble mamma i går:)

  Sv: Jeg vet!! Helt livsfarlige..

  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 3. shitt, jeg lærte masse :) tusen takk <3 det blir en overaskelse for mamma imorgen

  SvarSlett
 4. Fine tips du kommer med !
  viktig og vise at du setter pris på mammaen din : )

  SvarSlett
 5. Smart! Takk for tipsene :) Jeg skal nok få laget frokost, og har kjøpt en ting til mamma.

  SvarSlett
 6. Flotte tips dette. Jeg har enda ikke fått ordnet noe til min mamma, annet enn at jeg har bakt ei kake vi skal kose oss med da. ^^,

  SvarSlett
 7. EN MOR FORTJENER DET ALLER BESTE, HUN HAR ALT, MEN KLEMMER TAR INGEN PLASS, MEN HUN FÅR ALDRI NOK AV SÅNT,

  SvarSlett