onsdag 28. oktober 2009

Morgnings!

God morgen! Har hatt en fantastisk deilig start på dagen. Måtte stå opp 05.45 for å kjøre min kjære på flytoget, og for et B-menneske er dette veeeldig tidlig!
Men i stedet for å da dra hjem for å legge meg nedpå en time, dro jeg heller på Five55 for å trene! Burde jo egentlig vært mye flinkere til å stå opp litt tidligere for å få en treningsøkt før jobben, man får så mye energi og overskudd... Jeg trener jo alltid etter jobb, og det er litt tiltak!

Men vi får se om dette er noe jeg klarer fremover;) Nå skal jeg hvertfall forberede morgendagens Xtra Factor sending, som vi skal gjøre opptak av litt senere i dag!

1 kommentar:

 1. SV: Vel, nå skal ikke jeg oppmuntre til kriminell virksomhet, men det finnes måter å skaffe seg programmer som koster på en litt mindre kostbar måte.. ehem.
  Men av gratis gratisprogrammer har jeg bare et forslag og det er for de som har pc, altså ikke til mac.
  Programmet heter photoscape, og det har jeg skrevet noen få ord om her: http://www.mareng.org/2009/05/photoscape.html

  Linken for å laste ned programmet er: http://www.photoscape.org/ps/main/index.php og download knappen finner du øverst i det venstre hjørnet ved siden av "home". Ellers så finnes det et nettsted, som lar deg laste opp bildene dine for redigering. Nettstedet hjemmeside er: http://www.picnik.com/app#/home/welcome

  Håper dette var til hjelp=)

  SvarSlett