søndag 18. oktober 2009

Og så til de morsomme nyhetene...!

Ting går ganske i ett om dagen. Det er kanskje noen som tror at det å jobbe med TV ikke er mye til jobb å være, men det er faktisk lange dager. Vi har det utrolig moro, men med to forskjellige programmer i uken er det nok å gjøre;) Og nå blir det faktisk enda mer! Noe jeg bare synes er VELDIG gøy!!!

Peter og jeg skal fortsatt ha Waschera mandager og torsdager, og jobbe med Xtra Factor på fredagene. Men fra denne uken og utover høsten skal vi ha Xtra Factor på torsdagene også! Hver torsdag kl. 20.00 på TV2, kommer vi til å ha gjester i studio, gjerne noen av deltagerne, og vise ulike innslag fra uken som har gått. Gjerne hva deltagerne har gjort den siste uka, ja rett og slett bare gi dere enda mer innblikk i X Factor sirkuset!

Skal ikke legge skjul på at det blir mye jobbing fremover, men jeg gleder meg veldig til alt som ligger foran meg denne høsten:) Håper dere følger med fremover!

4 kommentarer:

 1. Oi, det høres virkelig ut som om du får nok å gjøre fremover, ja..

  Sv: Hehe, jeg googlet faktisk ingenting! Selv om jeg hadde veldig lyst til å google meitemarken. 10 hjerter sa du? Heftig...

  Takk for tipset forresten! Jeg skal faktisk til Oslo på torsdag, så da kan jeg jo ta en kikk:-)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha:) Den kjøpte jeg faktisk i en gatebod for noen dager siden. Falt pladask! Ha en fortsatt fin søndag!:)

  SvarSlett
 3. Hvor er den rosa toppen fra? Eller er det kjole? ser hvertfall utrolig fin ut! Du må gjerne vise den i helfigur!

  SvarSlett
 4. ser ut som en utrolig fin kjole! hvilket merke?:)

  SvarSlett