onsdag 3. mars 2010

En smak av studentlivet


Festlig at tekoppen faktisk nesten er større enn hodet mitt!

I dag klarte jeg å dra meg opp av sengen kl. 08.00, er faktisk ikke bare bare å stå opp så tidlig av egen vilje, når du har muligheten til å sove litt lenger. Etter 10 minutter gikk jeg som en zombie av gårde til SATS. Det er for øvrig utrolig hva 30 minutter på tredemølla kan gjøre med deg, man våkner rimelig fort! Det ble altså 30 minutter intervalltrening, etterfulgt av et par mageøvelser.

Og etter vel gjennomført treningsøkt tok jeg turen opp til NTNU, for å lese sammen med en venninne. Var uvant å lese på en lesesal, i og med at jeg legger opp dagene selv, og hittil bare har lest hjemme i leiligheten. Men vi leste effektivt, og fikk gjort mye:) Så nå kan jeg slappe av med god samvittighet. Har akkurat laget meg en god kopp te, og skal nå innta sofaen. Det er jo tross alt landskamp om litt over en time, hvor kjæresten min kanskje skal spille;) Og er det ikke da typisk at vi IKKE har ViasatFotball, hvor kampen vises?! Makan... ;) Får vel følge med på oppdateringer på nettet.

Håper alle koser seg i dette nydelige været, som gir oss en liten smakebit på påskeværet;)

PS: Må forresten nevne at jeg synes det er veldig trist at Andreas Nordvik går til Enga, det betyr jo at kjæresten hans følger med, og hun er en av de jeg nylig har blitt kjent med her i Trondheim.


4 kommentarer:

  1. Kanskje Vadim skulle slå følge til Enga ;)

    SvarSlett
  2. Har kjæresten til Andreas Nordvik blogg? Eller noen av de andre kjærestene til rosenborg spillerne? :) Trist å høre at venninnen din må flytte da:/

    SvarSlett
  3. Flink du er! Hadde aaldri kommet meg opp så tidlig for å trene!

    SvarSlett