mandag 29. mars 2010

Påske på Gaustablikk


Etter en festlig aften på Ullevål i går, har jeg nå kommet meg opp på fjellet. Blir her et par dager nå, blir litt lesing men også mye kos og noen skiturer! Har allerede vært på en skitur i strålende sol, og for en treningsøkt. Brukte pulsbånd og pulsklokke, og det viser seg jo at langrenn er fantastisk trening. Og bra er det, da kan jeg jo opprettholde den gode treningsrutinen min:) Men mer om gårsdagen! Det endte jo uavgjort mellom VIF-RBK, men var for så vidt en veldig spennende kamp. Var blant annet med søsteren min, og det var selvfølgelig veldig hyggelig;)

Jeg kan forresten love dere litt konkurranser etterhvert her på bloggen, så stay tuned. Men først et par praktiske opplysninger;) Jeg lurer på om det er noe galt med kommentarfeltet mitt. Det står at det er mange kommentarer som må modereres, men når jeg prøver, forsvinner de. Jeg skal sjekke det opp, men da vet dere det.
En annen ting, hvorfor i all verden har Paradise Hotel tatt pause fra skjermen i påsken? Jeg som hadde gledet meg til en ny uke med god underholdning og intriger!

Ha en herlig påske så lenge, alle sammen! Jeg lover flere oppdateringer fra fjellheimen!

4 kommentarer:

  1. god påske til deg også!! anja!

    SvarSlett
  2. Jeg reagerte også på paradise, merka at det var noe rart når det ikke var det på tv3 når jeg slo på tvn 21.30 :( teit at den skal ta påskeferie.

    SvarSlett
  3. God påske Katarina :)

    SvarSlett