tirsdag 16. mars 2010

Hvem leser bloggen min?


Var innom bloggen til Josefin i dag, og så at hun hadde en blogginnlegg hvor hun prøvde å finne ut hva slags folk som leser bloggen hennes. Og det ga meg inspirasjon til å gjøre det samme! Jeg lurer nemlig på hvem dere som leser dette er, hvor dere er fra, hvor gamle dere er og kanskje også litt om hva dere kunne tenke dere mer eller mindre av på bloggen min. Jeg har jo en counter som viser at jeg har lesere både i alt fra Norge, Danmark, USA, England, Tyskland og Polen!

Dere kan selvfølgelig være anonyme i kommentarfeltet, men morsomt om noen av dere tar dere tid til å komme med en tilbakemelding!

30 kommentarer:

 1. Heter Inga, er 17 år og kommer fra Hemne. Har blogg selv og prøver å blogge ganske ofte.

  Er en hardnakket Rosenborgfan, så det var vel på den måten jeg kom frem til bloggen din :-)

  Veldig fin blogg, fortsett som du vil :-)

  SvarSlett
 2. 24 år fra trondheim. Er innom bloggen din hver dag. Synes du er ei kul dame:) Heia rosenborg <3

  SvarSlett
 3. Kommer fra Trondheim , er tolv år :)

  SvarSlett
 4. Ida, kommer og bor i Asker. 16 år :) Syns bloggen din er veldig bra som den er, liker veldig godt outfit's og hva du har gjort om dagen. Gøy og lese om Vadim også, for jeg er veldig rosenborg fan :)

  SvarSlett
 5. Er fra sør-troms, bor i Trondheim, 21 år om to uker, jobber på 3T og studerer på NTNU ;)

  SvarSlett
 6. Heter Hanne , er 15 år. Bor i Malvik like utenfor Trondheim. Jeg spiller fotball , elsker å trene og er stor fan av RBK ! jeg er fast leser på bloggen din , og liker den veldig godt. men kanskje ett tips : ha noen konkurranser , det var bare ett tips. Du trenger ikke å ha det hvis du ikke vil !

  SvarSlett
 7. Hei Katarina! Jeg er en 16 år gammel jente fra Trondheim. Jeg elsker å trene, høre musikk, synge, shopping, venner ++. Jeg oppdaget bloggen din fordi jeg liker deg som person. du er interessant og du har en kul klesstil. Jeg ønsker gjerne at du legger ut outfit bilder daglig+ at du skriver mer om hva du tenker å bli. Hva studerer du? Bare et tips:) Keep up the good work!!=)

  SvarSlett
 8. Jeg heter Runa er 15 år, og bor i Stjørdal (40 min fra Tr.Heim). Driver med hest, og er stor RBK-fan! Liker bloggen din godt som den er jeg. Men gøy om du har hatt noen konkurranser eller lignende :)

  SvarSlett
 9. Trine, 24 år bor i Oslo!

  Jeg liker bloggen din kjempe godt! du har fine outfith bilder - liker også at du skriver om trening og hverdag! =)

  veldig bra blogg! tror faktisk det er den jeg liker best! =)

  SvarSlett
 10. Hei. Er 24 år og kommer fra Ålesund. Takk for en super blogg. Inspirerende og fin:) bare ett spm, husker fra da du jobbet i TV2 at du hadde ei Starbucks t skjorte??! Husker jeg helt feil? Hvor kjøpte du den?

  På forhånd takk!!

  SvarSlett
 11. Heei! Jeg leser bloggen din! Jeg bor på Nesøya, og tror du vet hvem jeg er, hoho... Hanne, datteren til Gunnar! :D you know..

  Jeg leser bloggen hver dag, jeg liker den! :)

  SvarSlett
 12. Jeg heter Aina, 25 år. Fant bloggen din tilfeldig, og så så jeg at du bor i Trondheim for tiden. Har selv bodd der, så ble litt nysgjerrig. Liker at du skriver om hverdagen din.. gøy med slike blogger:)

  SvarSlett
 13. jeg bor i asker og gikk på nesbru samtidig som deg... kanskje du vet hvem jeg er? eller ikke.. vi har iallefall noen felles venner :)

  kanskje derfor jeg syns det er ekstra spennende å lese bloggen din? flytter til trondheim til høsten så gøy å lese om byen også :)

  SvarSlett
 14. 18 år fra Oslo :)

  SvarSlett
 15. Hei!
  Jeg heter Sophie er 18 år og kommer fra Drammen. Fant bloggen din tilfeldig og etter det har jeg vært innom så å si hver dag :) Jeg liker bloggen din, fordi du er en jordnær person som gir oss et innblikk i hverdagen din! Hvis det var noe jeg synes du burde ha gjort annerledes, var at du skulle ha oppdatert litt oftere? Men jeg skjønner selvfølgelig at tiden ikke strekker til, så det var egentlig et teit forslag. Men du er flink, stå på :)

  SvarSlett
 16. 15 år fra Nesøya !

  SvarSlett
 17. 22 år fra bærum..synes du er en av norges beste programledere, jeg digger deg!! synes du har en kjempe kul blogg, men kanskje litt mye av det samme--> lesing og trening! MEN stas det å da..
  ja, det var meg

  SvarSlett
 18. Heia !

  Jeg heter Thea, er tolv år og bor i trondheim :)Fant bloggen din via Josefin, kjærsten til Micke. Og etter det har jeg vel vært fast leser. Leser bloggen din for at jeg digger Rosenborg, du varirer hva du skriver. Også vil jeg se hvordan det går med deg og Vadim. Kan huske at jeg likte han i fjor sommer, og var på mange kamper og treningen deres. Trur han kjenner med igjen faktisk :)

  SvarSlett
 19. Hei!
  Jeg heter Emma, er 17 år (18 i april). Jeg er fra Haugesund :-)
  Jeg er innom bloggen din flere ganger til dagen! Jeg har blitt veldig avhengig av å lese den, hehe. Hadde vært eeeenda kjekkere om du hadde oppdatert flere ganger daglig, og med flere bilder!
  Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg "fant" bloggen din, men det er vel omtrent 2-3 mnd siden! Stå på videre :-)

  Til slutt vil jeg bare si: HEIA FK HAUGESUND!! :-) Gruer meg i hjel til møte mot RBK, haha.

  SvarSlett
 20. Hei! :-)
  Jeg har fulgt med bloggen din en god stund nå, og jeg liker den kjempegodt! Jeg er en jente på snart 20 år som også er privatist, dermed går mye av dagene mine også til lesing og trening. Og onkelen min har spilt på rosenborg. Så jeg føler jeg kjenner meg litt igjen i deg på en måte.

  Ihvertfall, keep up the good work! :-)

  SvarSlett
 21. hei!
  Stine Marie, 16 år, fra Stjørdal utenfor Trondheim :-)
  Leser bloggen din fordi jeg digger deg!!

  SvarSlett
 22. 20år, bor i Oslo og tar opp fag på Bjørknes- kjenner meg derfor igjen i en hverdag bestående av trening og lesing ;) Henter også en del inspirasjon fra måten du kler deg på, så fint med mer bilder :)

  SvarSlett
 23. Lisa, 16 år fra Smøla :) Leser bloggen din hver dag ;)

  SvarSlett
 24. Sigrid, 18 år fra Asker :) Elsker bloggen din og er innom hver dag for å hente inspirasjon til trening og skolearbeid! :)

  SvarSlett
 25. Jeg heter Oda, er 14 år og bor i Trondheim. Jeg elsker å spille fotball og trene. Leser bloggen din hver dag, den er kjempebra!;)

  SvarSlett
 26. Jeg heter Elisabeth, bor i Stjørdal 40 min unna Trondheim. Jeg liker å danse, trene og se fotball. Jeg fant bloggen din helt tilfeldig for en stund siden og heler vært fast leser siden : )

  SvarSlett
 27. Jente 18 år, bor i Bærum, og leser bloggen din hver dag :-)

  SvarSlett
 28. Jeg heter marte er 21 år og kommer fra Tr.heim, men bor i danmark. Leser bloggen di hver dag :-)

  SvarSlett
 29. Hei : -) jeg er 16 år og kommer fra trondheim, driver med friidrett og løper 800 og 3000 m :) driver også med hester. Min lideskap utenfor trening er klær og jeg har aaalt for dyr smak når vi har kommet innen for dette emnet ; P haha

  Erika

  SvarSlett
 30. Jeg heter Veronica Holvik, og bor i Trondheim. Er 15 år :)
  vært rosenborg fan siden jeg var bitte lita, og forbildet mitt er Vadim Demidov og det har vært det i flere år nå, hehe. men liker også bloggen din veldig godt :) titter innom flere ganger i uken. :D

  kjempe søt blogg ! :D

  SvarSlett