tirsdag 19. januar 2010

Hollywood baby

I går var det premiere på serien om svenske Hollywood Fruer. Og jeg må si at første epsiode imponerte meg. Imponerte er kanskje feil ord å bruke, men jeg ble litt hekta! Anna Anka er jo spik spenna gæren, og hun Maria er jo bare super skjønn. Dette kommer jeg til å følge med på fremover. Er jo lett underholdning, og jeg sier ikke at dette er det mest lærerike TV-konseptet jeg har vært borti, men det synes jeg ikke alt man ser på trenger å være heller. Var det noen andre som så det? Hva synes dere?

I dag har jeg vært på SATS, ble 2 timer med trening. Først en kondisjonstime, så en styrketime. Nå blir det geografi på meg, må leseleselese litt i dag, før jeg må pakke til Spania-turen litt senere. Så vi blogges nok litt senere i dag!

8 kommentarer:

 1. Ja den här programserien med bland andra Anna Anka sändes ju i svensk television i höstas och hon väckte minsann mycket stor uppmärksamhet i svenska tidningar med sin åsikter om svenska män och jämställdhet.

  SvarSlett
 2. tøft, når går det? Hver mandag? (:

  SvarSlett
 3. Dette er vel en typisk terningkast 1 eller 6 serie? :) Kjempegod underholdning spør du meg. Jeg kommer nok til å følge Hollywood-fruene mandagskveldene :D

  SvarSlett
 4. Fin blogg du har , liker måten du skriver på : )

  SvarSlett
 5. Det går hver mandag, på TV3, klokken 20.30!

  Enig, jeg ville gitt en 6`er fremfor en 1`er ;)

  SvarSlett
 6. Hvis du ikke klarer å vente så kan du se alle episodene på TV3.se ;) Det har jeg gjort, hehehe...og ja Anna Anka er klin gærn!

  SvarSlett
 7. Hei
  Har du en epostadresse det går an å kontakte deg på?

  hilsen leisegang @ gmail.com

  SvarSlett
 8. Det har jeg: katarinaflatland@hotmail.com

  SvarSlett