tirsdag 26. januar 2010

Min spesialitetDet var godt å komme i gang igjen på SATS i dag! Ellers har dagen gått til lesing, har kommet meg gjennom hele Naturfags-boken, så nå er det Biologi som gjelder fremover. Men i morgen blir det ikke noe lesing på meg, da skal jeg endelig til frisøren! Skal prøve å få lagt ut før-og-etter bilde. Skal ikke ha de store forandringene, men vil ha det litt lysere og stripe etterveksten.

I kveld har jeg laget pepperbiff med stekte poteter og bernaise. Og da slo jeg også til med en av mine spesialiteter. Den er ikke særlig avansert, men veldig godt. Jeg tar nemlig tomater, og blander de med balsamicodressing og salt og pepper. Passer like bra til kjøtt, som til wok og kylling. Anbefales! Men nå venter håndballkampen på TV, vi får krysse fingrene for Norge!

I morgen blir det altså først en tur på SATS, før jeg tar turen på Blow. Min kjære og jeg snakket også om å ta en tur på Pirbadet en av de kommende dagene, noen som har vært der?

6 kommentarer:

 1. Maten hørtes veldig spennende ut! Hvilke kondisjonstimer tar du på SATS? Jeg har vært på Pirbadet mange ganger. Veldig fint der. Deilig i boblebadet og i dampbadstuen. Håper du blir fornøyd på BLOW.

  SvarSlett
 2. Jeg tar HighPulse og SatsPulse. Også tar jeg SatsPower som styrketimer. Skal skrive et litt lenger innlegg om hvordan en typisk treningsuke ser ut for meg!

  Gleder meg til å sjekke ut både Blow og Pirbadet!

  SvarSlett
 3. ja, pirbadet er digg :)

  SvarSlett
 4. jeg har vært dær! gøy de første gangene, men går fort lei.. men gørste gang er gøy!

  SvarSlett
 5. pirbadet e drit digg: - ) trener vadim på sats eller impuls?

  SvarSlett