søndag 10. januar 2010

Søndagshygge

Bakemesteren har slått til igjen! Det vil si at jeg hvertfall har gjort et ærlig forsøk på å lage en god sjokoladekake. Det er jo tross alt søndag. Og oppi all denne treningen må jeg jo unne meg litt godt også. Ser godt ut eller hva?
Har forresten fått helt dilla på tv-serien Shark, har noen sett den? Jeg var veldig kritisk i begynnelsen, men nå har vi Shark-maraton ved hver mulighet som byr seg! Så nå blir det kos med både kake og tv-titting!

5 kommentarer:

  1. ja, men jag tror inte jag vill jobba där jag sökte som kjell-inge fixade åt mig. så han ska försöka hitta något annat. gärna på demand and supply, men tror inte det finns något där. den affären ligger i mercur center :) där finns det bra kläder jag gillar! ja helgen har vart bra! ni då? ja vi såg avatar när vi var i sverige, jag gillar inte den sortens film men den va okej :) lite lång dock!

    SvarSlett
  2. så flink du er:) har du kokebøker du bruker, eller leter du opp oppskrifter på nettet? er du flink til å lage middag også eller? gjerne legg ut litt middagstips,heheh.

    SvarSlett
  3. Jeg har en kokebok på kjøkkenet, men bruker den ikke særlig ofte;) Men det skal endres! For er ikke alltid like lett å komme opp med en ny middagsrett... Jeg er så som så til å lage middag, det vil si at jeg blir bedre og bedre jo mer jeg prøver! I dag lagde jeg laks marinert i chilli, med poteter og agurksalat... :) Så er ikke sååå verst! Jeg skal komme med middagstips, eller hvertfall si hva jeg lager;) Det var en god ide:)

    SvarSlett