mandag 11. januar 2010

Mandagsbarn

Da var treningen på SATS unnagjort, ble både intervalltrening og styrke på meg i dag! Nå har jeg tatt en lang dusj, kledd på meg og nå skal jeg lage meg en deilig lunsj. Her er hvertfall dagens antrekk. Har kjøpt meg en ny topp fra Zara, i fargen pudderrosa med puffarmer. Beltet er også nytt, det kjøpte jeg i Thailand, så det er første gang jeg bruker det!
Skjørtet er fra Mads Nørgaard, og blondestrømpene er fra H&M:)

5 kommentarer:

 1. hvilken lipgloss/lipsyl bruker du?
  tar du mye sol, eller selvbruning :)?

  SvarSlett
 2. så pen du er Katarina, håper du koser deg her i Trondheim :)
  liker denne bloggen veldig godt, betyr mye at du skriver denne bloggen, artig å lese på lange dager på skolen og ellers. åsså er du et stort forbilde :)

  SvarSlett
 3. Jeg bruker som regel lipgloss fra MAC!

  Jeg tar så og si aldri solarium, kanskje en gang i året. De fleste skjønner ikke hvor skadelig det er. Da bruker jeg heller selvbruning. Noe jeg for så vidt gjør veldig sjeldent.... Om jeg bruker selvbruning tar jeg det kun i ansiktet/hals/bryst. Ser ikke fint ut når det blir skjollete på kroppen.

  Maren: Tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar!! Det er akkurat sånne kommentarer som gjør at jeg ønsker å blogge. Hyggelig hvis andre liker det jeg skriver:) Så takk skal du ha, for fine ord! Det varmet :)

  SvarSlett
 4. Du er så fin! og flink, gir god treningsmotivasjon når du trener fast og jevnlig! <3

  SvarSlett
 5. Hei Katarina :)

  Utrolig flott blogg som jeg er blitt en daglig leser av :) Kjempefin stil som jeg også henter litt inspirasjon fra! Håper du trives i Trondheim :)

  SvarSlett