lørdag 16. januar 2010

Latmannsliv

Akkurat våknet etter en halvtimes ettermiddagsblund på sofaen. Det er så deilig å sovne til en fjern lyd av TVn.... I dag har vært en rolig lørdag, kun beveget oss ut for å spise lunsj med noen venner! Spiste på en nydelig kafe kalt Bare Blåbær, de har masse snadder!
Ble ikke trening i dag, skal trene i morgen i stedet. Så blir fortsatt 6 økter på meg denne uka! Phju, er litt fornøyd med den statistikken må jeg si.. ;)

Blir et par Heroes-episoder på oss nå, hadde tenkt til å se Sherlock Holmes på kino i kveld, men det var dessverre ikke billetter. Så kinoen får vente! Nå skal jeg hvertfall stjele fjernkontrollen, å se litt på Melodi Grand Prix. Spørs om fotballspilleren tillater det, men nå skal han lage middag til oss, så jeg skal nok få trumfet det gjennom ;) Kos dere i kveld, og resten av helgen!

Jeg får forresten mange hyggelige kommentarer om at jeg må fortsette å blogge, det setter jeg stor pris på! Skal være så flink som mulig, og opprettholde bloggingen! Kom gjerne med ønsker om hva dere ønsker dere flere blogginnlegg om:)

8 kommentarer:

 1. bra at du tenker å fortsette!

  SvarSlett
 2. Det blir sikkert en fin Lørdag! : -) hva skal
  du egentlig bli, eller jobbe som? ( når du blir eldre liksom) : -) og har du vært i USA mange ganger? Hilsen Margrete

  SvarSlett
 3. Jaa, du må fortsette å blogge. Helt enig! Du skriver så koselig. Kan du lage et innlegg hvor du forteller litt om hva slags kosthold du har både mht til trening og uten? Hva du spiser til de forskjellige måltidene og hva du liker å skeie ut med? =)

  SvarSlett
 4. Satt å så på Grand Prix jeg også, må jammen si det er mye rart..

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har, du skriver kjempebra :)
  Forresten, love Rosenborg.

  SvarSlett
 6. Hehe :P Grand Prix, ja... :) Måtte le litt da jeg hadde hørt alle sangene.. Kan ikke tro Norge har tenkt å sende noen av disse til finalen..

  Men Heroes derimot, det er alltid bra ;) Håper det ble en hyggelig kveld på dere :)

  SvarSlett
 7. 6 økter på meg også denne uka, fornøyd! :) Bra du skal fortsette å blogge. Å lese bloggen din er god treningsmotivasjon for meg :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med en vellykket treningsuke! Jeg skal skrive et lite innlegg om kostholdet mitt snart jeg, til de som lurte :)

  Hyggelig at jeg kan motivere andre!

  SvarSlett